Închide meniul
Foto

Tragedie la Buenos Aires! Un tânăr a murit în timp ce sărbătorea câștigarea Cupei Mondiale

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 10:05

Fanii argentinieni, în timpul sărbătorii de la Buenos Aires

Peste 4 milioane de oameni au ieșit în stradă, la Buenos Aires

Peste 4 milioane de oameni au ieșit în stradă, la Buenos Aires / Profimedia

  • Tragedie la Buenos Aires
  • Un tânăr a murit în timp ce sărbătorea câștigarea Cupei Mondiale

Tragedie la Buenos Aires! Un tânăr a murit în timp ce sărbătorea câștigarea Cupei Mondiale. Peste 4 milioane de argentinieni au ieșit în stradă pentru a se bucura alături de Lionel Messi și ceilalți eroi care au adus al 3-lea trofeu suprem în vitrina naționalei Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost haos total pe străzile din Buenos Aires, după ce Argentina a învins Franța în marea finală din Qatar.

Tragedie la Buenos Aires! Un tânăr a murit în timp ce sărbătorea câștigarea Cupei Mondiale

Apogeul „fiestei” a fost atins când Lionel Messi și colegii săi și-au făcut apariția într-un autocar descoperit. Emoțiile și entuziasmul au fost atât de mari, încât unii suporteri n-au mai ținut cont de nimic și au recurs la gesturi extreme. Mulți s-au urcat pe clădiri, poduri și stâlpi pentru a-și vedea live idolii.

Reclamă

Din păcate, pentru unul dintre ei, deznodământul a fost tragic. Potrivit nexofin.com, un tânăr de 24 de ani a decedat după ce a căzut de pe un acoperiș. Acesta sărbătorea succesul naționalei sale, când una dintre plăcile acoperișului s-a rupt, iar el a căzut în gol.

Suporterul respectiv a fost găsit de polițiști inconștient, la etajul 3 al unei parcări. El a fost transportat de urgență la Spitalul Fernandez din Buenos Aires, în moarte cerebrală. Medicii n-au putut să-i salveze viața.

Reclamă

Haos total la „fiesta” din Buenos Aires! Alți 21 de oameni au fost răniți, iar 14 arestați

Un alt suporter a căzut de pe un pod după ce a încercat să sară în autocarul Argentinei care transporta echipa lui Lionel Messi, în timpul paradei de celebrare a triumfului de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

În timp ce autocarul trecea pe sub un pod, un fan s-a aruncat de la înălțime, încercând să aterizeze printre colegii lui Messi. Acesta a ratat însă întâlnirea cu vehiculul și a căzut în gol.

Parada din Buenos Aires a Argentinei s-a soldat cu un deces, 21 de răniți și 14 arestați. Cel puţin 21 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au fost răniţi, marţi seară, în urma incidentelor cu fanii de la Obelisc, la Buenos Aires, după defilarea campionilor mondiali, informează Clarin.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au aruncat cu pietre şi sticle în direcţia forţelor de ordine, iar 14 persoane au fost arestate. Incidentele au început în jurul orei 20.00 în Plaza de la República, când în interiorul Obeliscului se afla un grup de oameni care sărbătoreau campionatul câştigat de Argentina.

Poliţiştii au încercat să evacueze oamenii, dar au fost atacaţi cu pietre şi sticle. Din măsuri de securitate, defilarea autocarului cu Messi şi coechipierii săi a fost scurtată, jucătorii fiind evacuaţi cu elicoptere.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Lionel Scaloni: "Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?"
Fotbal • 28 ian., 13:24
Lionel Scaloni: „Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?”. Discurs despre fotbalul modern
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Fotbal • 2 ian., 10:56
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina
Campionatul Mondial 2022 • 18 dec., 18:01
FOTO
Mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina: „Cea mai frumoasă nebunie a carierei!”
S-au stabilit grupele pentru Copa America 2024
Fotbal extern • 8 dec., 8:52
S-au stabilit grupele pentru Copa America 2024! Dueluri de foc pentru Argentina și Brazilia