Închide meniul

Virgil van Dijk se gândește deja la duelul stelar cu Lionel Messi, din Olanda – Argentina: ”Și când vom ataca, vom şti că Messi e relaxat undeva, într-un colț al terenului”

Dan Roșu Publicat: 8 decembrie 2022, 10:42

Virgil van Dijk se gândește deja la duelul stelar cu Lionel Messi, din Olanda – Argentina: ”Și când vom ataca, vom şti că Messi e relaxat undeva, într-un colț al terenului”

Virgil van Dijk se gândește deja la duelul stelar cu Lionel Messi

Virgil van Dijk și Lionel Messi, la gala decernării Balonului de Aur / Profimedia Images

  • Olanda – Argentina e vineri, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Van Dijk se teme de duelul cu Messi

Virgil van Dijk se gândește deja la duelul stelar cu Lionel Messi, din Olanda – Argentina, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, ce va avea loc vineri, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Van Dijk și Messi sunt cei mai importanți oameni ai celor două echipe, dar nu duelul lor direct va decide calificarea în semifinale, anunță fundașul de fier al lui Van Gaal.

Virgil van Dijk se gândește deja la duelul stelar cu Lionel Messi, din Olanda – Argentina

„Nu va fi un meci de tipul Messi împotriva mea, e vorba de un efort comun al celor două echipe. Trebuie să fim foarte atenți în apărare pentru că ei îl caută mereu pe Messi, care e capabil să rănească orice adversar. Nimeni nu îl poate marca pe Messi individual.

Reclamă

Va fi o onoare să joc împotriva lui, va trebui să fim cu toţii foarte concentraţi pentru că şi atunci când vom ataca, vom şti că Messi e relaxat undeva, într-un colț al terenului, gata să primească o eventuală minge recuperată”, a spus starul lui Liverpool, într-o conferință de presă.

Pe foaie, dar și în opinia bookmakerilor, Argentina este favorita întâlnirii, cu o cotă de 2.25. De partea cealaltă, Portocala Mecanică are o cotă de 3.45 la un succes împotriva sud-americanilor.

Reclamă

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră

Mesajul lui Lionel Messi, după ce a bifat meciul 1000 în carieră, a fost unul special. Starul argentinian a atins o bornă fabuloasă și a sărbătorit așa cum se cuvine alături de fanii săi din mediul online.

Căpitanul naționalei Argentinei a postat un mesaj superb pe rețelele sociale, în care le-a mulțumit fanilor pentru susținere. Postarea lui Lionel Messi a adunat peste 7 milioane de aprecieri în câteva ore.

„O mie de meciuri deja, ce nebunie… Și mereu cu aceeași iluzie pe care am simțit-o încă de la primul meci pe care l-am jucat ca profesionist. Mulțumesc mult tuturor celor care mă însoțesc în această călătorie frumoasă”, a scris Lionel Messi, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a adunat 1000 de meciuri per total, pentru FC Barcelona, PSG și naționala Argentinei. Atacantul argentinian a marcat 795 de goluri: 701 pentru echipele de club și 94 pentru selecționata mare a „Pumelor”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!