Închide meniul

Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială: „Tocmai a vorbit cu el!”

Reclamă

Publicat: 20 decembrie 2022, 13:30

Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială: „Tocmai a vorbit cu el!

Gestul făcut de Vladimir Putin, după ce Argentina a devenit campioană mondială

Vladimir Putin este preşedintele Rusiei / Profimedia

Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială. Liderul de la Kremlin l-a sunat pe preşedintele Argentinei pentru a-l felicita pentru triumful naţionalei „pumelor” de la Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcut de purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov.

Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială

„Vladimir Putin tocmai a vorbit la telefon cu președintele argentinian Alberto Fernandez și i-a transmis felicitări pentru succesul Argentinei”, a spus Peskov.

De asemenea, şi Vladimir Putin a vorbit despre finala de la Campionatul Mondial.

Trebuie să mulţumesc ambelor echipe pentru acest joc strălucitor. Au creat o adevărată sărbătoare pentru suporteri (…), luptând cu demnitate până în ultima secundă„, a declarat Putin în cadrul unei conferinţe de presă la Minsk, precizând că a urmărit online a doua jumătate a meciului câştigat la loviturile de departajare de selecţionata Argentinei, scrie agerpres.ro.

Reclamă

“Dumnezeu mi-a dat trofeul!”. Lionel Messi şi-a îndeplinit visul, după câştigarea Campionatului Mondial

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Este visul copilăriei mele, am avut noroc că am obţinut totul. Ceea ce îmi lipsea, este deja aici. A fost o nebunie, ne-am dorit trofeul şi este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Este minunat! Atât de mult îmi doream (n.r. trofeul Cupei Mondiale), iar Dumnezeu mi l-a dat! Avem sentimentul că vom fi campioni, am suferit mult şi în cele din urmă am reuşit.

Reclamă 4 / 0/3

A trebuit să aşteptăm această Cupă, dar este cel mai frumos lucru. Abia aştept să mă întorc în Argentina şi să sărbătorim, să văd nebunia care este acolo. Am suferit mult. Ce am fi putut să cerem mai mult? Fotbalul este un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Dedicăm victoria poporului argentinian“, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Lionel Messi, costumat de șeici înainte să ridice Cupa Mondială

Lionel Messi a fost costumat de șeici înainte să ridice Cupa Mondială. Starul argentinian a devenit campion mondial cu Argentina, după ce a învins Franța în finală, la loviturile de departajare, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

La festivitatea de premiere, Lionel Messi a avut parte de o surpriză. Înainte să primească mult așteptatul trofeu, căpitanul sud-americanilor a fost îmbrăcat cu o pelerină neagră, transparentă, cu margini aurii de către șeicii din Qatar.

Messi a părut complet surprins de inițiativa organizatorilor. Gianni Infantino, președintele FIFA, i-a explicat atacantului de 35 de ani surpriza pregătită, iar argentinianul a acceptat-o.

Lionel Messi a ridicat Cupa Mondială deasupra capului, alături de colegii săi, îmbrăcat cu pelerina respectivă, iar decizia l-a nemulțumit teribil pe Viorel Moldovan.

Fostul internațional român consideră complet nepotrivită inițiativa organizatorilor Campionatului Mondial.

“În locul lui, o dădeam jos (n.r. – pelerina). Nu poți să faci poza istoriei îmbrăcat în fantomă”, a spus Viorel Moldovan, potrivit tvr.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și