Închide meniul

Wayne Rooney continuă războiul de la distanță cu Cristiano Ronaldo: ”Pe Ronaldo l-aș lăsa în afara lotului… El nu joacă pentru echipa sa de club”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 noiembrie 2022, 9:03

Wayne Rooney continuă războiul de la distanță cu Cristiano Ronaldo: ”Pe Ronaldo l-aș lăsa în afara lotului… El nu joacă pentru echipa sa de club”

Wayne Rooney continuă războiul de la distanță cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney, adversari într-un meci între Manchester United și Real Madrid / Profimedia Images

Wayne Rooney continuă războiul de la distanță cu Cristiano Ronaldo. Provocat să spună înainte de mondial pe cine ar titulariza, pe cine ar lăsa pe bancă și pe cine ar trimite acasă dintre Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Harry Kane, acesta nu a stat pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rooney a mers pe mâna favoritului său Lionel Messi, și-a trimis pe banca de rezerve compatriotul și l-a scos din lot pe Ronaldo. ”El nu joacă pentru echipa sa de club”, a fost motivul invocat de fostul coleg al lui CR7 de la Manchester United.

Wayne Rooney continuă războiul de la distanță cu Cristiano Ronaldo

„Nu am cum să nu încep cu Messi titular, l-aș pune pe banca de rezerve pe Kane, iar pe Ronaldo l-aș lăsa în afara lotului… El nu joacă pentru echipa sa de club”, a spus Rooney, citat de ESPN.

În ultima perioadă, cei doi foști colegi de la United s-au contrat în aparițiile publice. Totul a început după ce Rooney l-a criticat pe lusitan pentru gestul făcut în meciul cu Tottenham, când a plecat de la stadion înainte de fluierul de final al partidei de pe Old Trafford.

„Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat”, a replicat Cristiano Ronaldo, în interviul oferit lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Reclamă

Rooney: Lui Cristiano îi e greu să accepte asta

După aceea, a venit și răspunsul lui Wayne Rooney, cel care a jucat alături de Ronaldo la Manchester United în perioada 2004-2009.

„Este un jucător fantastic. El și Messi sunt, probabil, cei mai buni doi jucători din istoria fotbalului. Nu l-am criticat, am spus că vârsta ne ajunge pe toți, iar lui Cristiano îi este greu să accepte asta”, a spus Wayne Rooney, potrivit CNN.

Cristiano Ronaldo, dat în judecată de conducătorii lui Manchester United

Manchester United a ales să apeleze la avocaţi, după declaraţiile făcute de Cristiano Ronaldo. Oficialii „diavolilor” au luat decizia drastică de a-l trimit în instanţă pe starul portughez, anunţă The Guradian.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo va avea interzis la Manchester United, după Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanul nu va mai putea reveni la baza de antrenamente a „diavolilor”, de la Carrington. Clubul urmăreşte rezilierea contractului lui CR7, iar în acest caz, portughezul va pierde aproximativ 18 milioane de euro, echivalentul salariilor sale, până la finalul sezonului.

Într-un comunicat oficial emis vineri, Manchester United a transmis faptul că se află într-un „proces” pentru a oferi un răspuns, ca urmare a declaraţiilor lui Cristiano Ronaldo.

„Manchester United a iniţiat în această dimineaţă paşii adecvaţi ca răspuns după interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo presei. Nu vom face comentarii suplimentare până la finalizarea acestui proces”, se arată în comunicatul emis de oficialii „diavolilor”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și