Închide meniul

Agentul lui Mohamed Salah, veşti proaste: „Accidentarea este mai gravă decât credeam”. Cât va lipsi egipteanul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 ianuarie 2024, 21:46 / Actualizat: 25 ianuarie 2024, 9:58

Agentul lui Mohamed Salah, veşti proaste: „Accidentarea este mai gravă decât credeam. Cât va lipsi egipteanul

Agentul lui Mohamed Salah a venit cu veşti proaste

Mohamed Salah s-a accidentat în meciul Egipt - Ghana de la Cupa Africii / Profimedia

Agentul lui Mohamed Salah a venit cu veşti proaste legate de accidentarea starului de la Liverpool. În timpul meciului dintre Egipt şi Ghana de la Cupa Africii, starul „cormoranilor” a părăsit terenul în prima repriză, din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp a anunţat deja că Mohamed Salah se va întoarce la Liverpool pentru recuperare şi, în cazul în care totul va fi în regulă, se va întoarce pentru a ajuta Egiptul să cucerească trofeul.

Agentul lui Mohamed Salah, veşti proaste: „Accidentarea este mai gravă decât credeam”

Din nefericire pentru fanii egipteni, agentul lui Mohamed Salah, Ramy Abbas, a postat pe contul său de X (fostul Twitter) că accidentarea suferită de starul egiptean este mult mai gravă de cât s-a crezut în primă fază. De asemenea, el a precizat că va fi indisponibil între 21 şi 28 de zile şi cea mai bună şansă a lui de a reveni la Cupa Africii este o recuperare intensivă la clubul de pe Anfield.

„Accidentarea este mult mai serioasă decât am crezut în primă fază. Va fi indisponibil pentru 21-28 de zile. Cea mai bună şansă a sa de a mai evolua la actuala ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni este o recuperare intensivă în UK şi să revină la echipă imediat cum îşi revine”, a scris Ramy Abbas, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Pe 22 ianuarie, Egipt va susţine ultimul meci din faza grupelor de la Cupa Africii, cu Capul Verde. În acest moment, Egipt se află pe locul 2 şi are doar două puncte, după remizele cu Ghana şi Mozambic.

Finala Cupei Africii pe Naţiuni 2024 este programată pe 11 februarie, ceea ce înseamnă că Salah va duce o luptă contracronometru pentru a putea reveni alături de coechipierii de la echipa naţională, asta dacă Egipt va reuşi calificarea în finală.

Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni. Starul echipei naţionale de fotbal a Egiptului şi al lui Liverpool va reveni în Anglia pentru a-şi trata accidentarea de la un picior suferită la Cupa Africii pe Naţiuni, au transmis responsabilii englezi şi ai Federaţiei egiptene, citaţi de AFP.

Reclamă 4 / 0/3

„După noi examene medicale realizate lui Mohamed Salah în ultimele ore, dar şi după schimburi de opinii între staffurile medicale ale echipei naţionale şi al lui Liverpool, s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în Anglia după meciul cu Capul Verde pentru a fi tratat”, a notat Federaţia, care a adăugat că speră ca jucătorul să revină la naţională pentru semifinale „dacă echipa se va califica”.

„Este logic să părăsească turneul, cel puţin provizoriu, pentru a fi supravegheat de echipa medicală a lui Liverpool”, a afirmat, la rândul său, antrenorul german Juergen Klopp după victoria cu 5-0 în faţa lui Bournemouth.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și