Închide meniul
VIDEO

Nigeria – Camerun 2-0 a fost în AntenaPLAY! S-a stabilit primul sfert de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 23:45

Reclamă
Nigeria – Camerun 2-0 a fost în AntenaPLAY! S-a stabilit primul sfert de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Nigeria - Camerun 2-0

Ademola Lookman, după ce a marcat în Nigeria - Camerun / Profimedia

Nigeria – Camerun 2-0 a fost în AntenaPLAY! După prima zi a optimilor de finală din Cupa Africii pe Naţiuni ştim şi primul sfert de finală al competiţiei. Nigeria s-a impus cu 2-0 în meciul cu Camerun, graţie dublei reuşite de Lookman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nigeria se va confrunta cu Angola pentru un loc în semifinalele turneului final. Tot sâmbătă, Angola a trecut de Namibia, scor 3-0. Meciurile de la Cupa Africii pe Naţiuni sunt exclusiv în AntenaPLAY.

Nigeria – Camerun 2-0

Fluier final! Nigeria – Camerun 2-0! Dubla lui Lookman a fost decisivă în a doua optime de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023. Nigeria a obţinut calificarea şi va juca pentru un loc în semifinalele competiţiei cu Angola.

Min. 90: Nigeria – Camerun 2-0! Lookman a reuşit dubla, după ce a marcat din pasa lui Bassey. Nigeria este foarte aproape de sferturile de fială, acolo unde o va întâlni pe Angola.

Min. 36: Nigeria – Camerun 1-0! Nigeria a deschis scorul după o eroare uriaşă în apărarea camerunezilor. Osimhen a recuperat balonul, i-a pasat lui Lookman, care a înscris cu noroc, ajutat şi de gafa lui Ondoa.

Reclamă

Update 22:00: A început meciul dintre Nigeria şi Camerun.

Update 21:33: Echipele de start la Nigeria – Camerun

Angola – Namibia 3-0, în AntenaPLAY, la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Min. 90: S-a terminat meciul! Angola a învins Namibia, cu 3-0, şi e prima echipă calificată în sferturile de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66 în Angola – Namibia 3-0! Mabululu a majorat diferenţa cu o execuţie superbă.

Min. 41 în Angola – Namibia 2-0! La doar un minut după roşul primit de Haukongo, Gelson Daia a realizat dubla, cu o lovitură de cap.

Min. 40 în Angola – Namibia 1-0! Namibia rămâne în 10 oameni, după ce Haukongo a văzut al doilea cartonaş galben.

Min. 38 în Angola – Namibia 1-0! Gelson Daia a deschis scorul din pasa căpitanului Fredy, la capătul unei acţiuni iniţiate de Gilberto.

Min. 17 în Angola – Namibia 0-0! Angola a rămas în 10 oamenii după doar 17 minute. Portarul Neblu a văzut cartonaşul roşu, după ce ieşit din careu şi a făcut henţ.

Min. 1: A început partida dintre Angola şi Namibia, din optimile Cupei Africii pe Naţiuni.

Echipele probabile pentru partida dintre Angola și Namibia:

Reclamă

Angola: Neblú – Eddie Afonso, Kialonda Gaspar, Quinito, To Carniero – Zini, Show, Estrela – Gilberto, Mabululu, Gelson Dala.

Namibia: Junior Kazapua – Ivan Kamberipa, Kennedy Amutenya, Lubeni Haukongo, Riaan Hanamub – Aprocius Petrus, Bethuel Muzeu, Menelik Tjiueza, Ngero Katua, Deon Hotto – Peter Shalulile.

Angola s-a calificat în faza optimilor de finală după ce a ocupat primul loc în Grupa D a competiției, din care au mai făcut parte Burkina Faso, Mauritania și Algeria, selecționată care a fost eliminată, în mod surprinzător, din faza grupelor.

De cealaltă parte, Namibia a obținut locul al 3-lea în Grupa E, din care au mai făcut parte Mali, Africa de Sud și Tunisia. Totuși, adversara de astăzi a Angolei a obținut poziția a 2-a în clasamentul celor mai bune echipe de pe locul 3, iar astfel a obținut un loc în optimi.

Cele două selecționate s-au întâlnit pentru ultima dată în anul 2011, în cadrul unui meci amical. La momentul respectiv, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Nigeria – Camerun (22:00)

Echipele probabile pentru duelul dintre Nigeria și Camerun:

Nigeria: Nwabali; Aina, Bassey, Ekong, Ajayi, Bassey; Iwobi, Onyeka; Chukwueze, Osimhen, Lookman

Cameroon: Ondoa; Castelletto, Wooh, Tolo; Mbiayi, Ntcham, Anguissa, Yongwa; Ekambi, Aboubakar, N’Koudou

Nigeria s-a calificat în faza optimilor după ce a ocupat poziția a 2-a în Grupa A a turneului, din care au mai făcut parte Guineea Ecuatorială, Coasta de Fildeș și Guinea-Bissau.

De cealaltă parte, echipa națională din Camerun, a obținut locul al 2-lea în Grupa C, din care au mai făcut parte Senegal, campioana en-titre de la Cupa Africii, Guinea și Gambia.

Cele două selecționate s-au întâlnit pentru ultima dată în anul 2021, în cadrul unui meci amical. Partida respectivă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și