Închide meniul
VIDEO

Senegal – Coasta de Fildeş 1-1 (4-5 d.l.d)! Campioana en-titre, OUT din faza optimilor. Kessie l-a trimis „acasă” pe Sadio Mane

Alex Masgras Publicat: 30 ianuarie 2024, 0:30

Reclamă
Senegal – Coasta de Fildeş 1-1 (4-5 d.l.d)! Campioana en-titre, OUT din faza optimilor. Kessie l-a trimis „acasă pe Sadio Mane

Senegal - Coasta de Fildeş 1-1 (4-5 d.l.d)! Campioana en-titre, OUT din faza optimilor. Kessie l-a trimis "acasă" pe Sadio Mane

Profimedia

Insulele Capului Verde – Mauritania 1-0 şi Senegal – Coasta de Fildeş 1-1 (4-5 d.l.d) au fost în AntenaPLAY. Surpriză de proporţii în faza optimilor. Senegal, naţionala lui Sadio Mane, care este şi campioana en-titre, a fost eliminată în optimile de finală de la Cupa Africii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Senegal a deschis scorul în minutul 4, dar Coasta de Fildeş a egalat în finalul meciului şi a trimis partida în prelunguri. S-a ajuns la loteria penalty-urilor, acolo unde Coasta de Fildeş s-a impus.

Primul meci de luni a fost între Insulele Capului Verde şi Mauritania, încheiat cu scorul de 1-0.

Senegal – Coasta de Fildeş 1-1 (4-5 d.l.d) a fost în AntenaPLAY | Insulele Capului Verde – Mauritania 1-0

FINAL DE MECI: Senegal – Coasta de Fildeş 4-5 după executarea loviturilor de departajare. Sadio Mane, out de la Cupa Africii.

Min. 90+7: Vom avea două reprize de prelungiri.

Reclamă

Min. 86: Senegal – Coasta de Fildeş 1-1. Senegal a egalat dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR. Franck Kessie a marcat din penalty.

Min. 4: Senegal – Coasta de Fildeş 1-0! Diallo a reuşit să deschidă scorul, din pasa lui Sadio Mane!

Update 22:00: A început duelul dintre Senegal şi Coasta de Fildeş!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start la Senegal – Coasta de Fildeş:

Senegal: Mendy – Koulibaly, Diallo, Niakhate – Diatta, Camara, Sarr, Jakobs – Sarr, Mane – Diallo

Coasta de Fildeş: Fofana – Aurier, Kossounou, Ndicka, Konan – Sangare, Seri, Fofana – Diakite, Krasso, Gradel

Final! Insulele Capului Verde – Mauritania 1-0! Insuelel Capului Verde au obţinut calificarea în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni, acolo unde se vor duela cu învingătoarea din partida Maroc – Africa de Sud.

Min. 87: Insulele Capului Verde – Mauritania 1-0! Mendes a deschis scorul din penalty!

Min. 1: A început partida.

Insulele Capului Verde, echipa care a terminat pe primul loc Grupa B, cu 7 puncte, vine după un egal cu Egipt şi două victorii cu Ghana şi Mozambic. De partea cealaltă, Mauritania s-a calificat după ce a terminat pe locul 3 în Grupa D, singurele puncte fiind obţinute după victoria cu Algeria. Echipa care se va impune va juca pentru un loc în semifinalele competiţiei cu învingătoarea din duelul dintre Maroc şi Africa de Sud.

Reclamă

Al doilea meci de astăzi din optimile Cupei Africii pe Naţiuni este cel dintre Senegal, deţinătoarea titlului, şi Coasta de Fildeş, ţara gazdă, de la ora 22:00.

Senegal şi-a câştigat toate meciurile din Grupa C, cu Camerun, Guinea şi Gambia, în timp ce Coasta de Fildeş a obţinut calificarea cu mari emoţii, după ce a terminat pe locul 3 în Grupa A. Ivorienii au pierdut meciurile cu Nigeria şi Guineea Ecuatorială, singura victorie fiind cu Guinea-Bissau. Echipa care se va impune în această partidă va juca în sferturi cu câştigătoarea meciului dintre Mali şi Burkina Faso.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și