Închide meniul

Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 9:31 / Actualizat: 25 ianuarie 2024, 9:58

Reclamă
Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

Mo Salah a părăsit terenul de joc accidentat - Profimedia Images

Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni. Starul echipei naţionale de fotbal a Egiptului şi al lui Liverpool va reveni în Anglia pentru a-şi trata accidentarea de la un picior suferită la Cupa Africii pe Naţiuni, au transmis responsabilii englezi şi ai Federaţiei egiptene, citaţi de AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După noi examene medicale realizate lui Mohamed Salah în ultimele ore, dar şi după schimburi de opinii între staffurile medicale ale echipei naţionale şi al lui Liverpool, s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în Anglia după meciul cu Capul Verde pentru a fi tratat”, a notat Federaţia, care a adăugat că speră ca jucătorul să revină la naţională pentru semifinale „dacă echipa se va califica”.

Mo Salah pleacă în Anglia după accidentarea de la Cupa Africii pe Naţiuni

„Este logic să părăsească turneul, cel puţin provizoriu, pentru a fi supravegheat de echipa medicală a lui Liverpool”, a afirmat, la rândul său, antrenorul german Juergen Klopp după victoria cu 5-0 în faţa lui Bournemouth.

Federaţia egipteană anunţase că Salah va rata următoarele două meciuri ale naţionalei. Salah, accidentat la muşchii ischiogambieri de la piciorul stâng, joi, contra Ghanei (2-2), va rata astfel ultimul meci din Grupa B, contra Insulelor Capului Verde şi, eventual, cel din optimile de finală, în caz de calificare, a adăugat Federaţia în comunicatul său.

Salah a părăsit terenul cu câteva minute înainte de pauză, când a fost înlocuit de Mostafa Fathi, cedându-i banderola de căpitan fundaşului central Ahmed Hegazy.

Reclamă

La scurt timp după ieşirea lui Salah, ghanezii au deschis scorul prin Mohamed Kudus, mijlocaşul formaţiei engleze West Ham United (45+3). Egiptenii au egalat prin Omar Marmoush (69), însă bucuria lor a fost de scurtă durată, Kudus reuşind dubla în minutul 71. Rezultatul final al întâlnirii a fost stabilit de Mostafa Mohamed, care a marcat cel de-al doilea gol al Egiptului, în minutul 74.

Egiptul ocupă locul secund în Grupa B, cu 2 puncte, fiind devansată de selecţionata Capului Verde (6 puncte).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și