Închide meniul
VIDEO

RD Congo – Guineea 3-1 şi Nigeria – Angola 1-0, în AntenaPLAY! Ştim primele semifinaliste ale Cupei Africii

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 23:45

RD Congo – Guineea 3-1 şi Nigeria – Angola 1-0, în AntenaPLAY! Ştim primele semifinaliste ale Cupei Africii

RD Congo - Guineea 3-1 şi Nigeria - Angola 1-0, în AntenaPLAY! Ştim primele semifinaliste ale Cupei Africii

Jucătorii naţionalei statului Congo se bucură / Profimedia Images

Meciurile RD Congo – Guineea 3-1 şi Nigeria – Angola 1-0 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Cele două partide contează pentru sferturile de finală ale Cupei Africii pe Națiuni. Congo şi Nigeria şi-au obţinut biletele pentru semifinalele Cupei Africii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă a zilei de vineri, Nigeria – Angola, a fost programată de la ora 19:00. Nigerienii au obţinut calificarea în semifinale, singurul gol al meciului fiind marcat de Lookman. În al doilea duel al zilei, Congo a obţinut victoria cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Meciurile de la Cupa Africii pe Națiuni se văd exclusiv în AntenaPLAY.

RD Congo – Guineea 3-1 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+8: Fluier final! Congo a câştigat şi e în semifinalele Cupei Africii

Min. 82: Congo – Guineea 3-1! Masuaku a marcat şi soarta calificării e rezolvată deja!

Min. 65: Congo – Guineea 2-1! Wissa a marcat din penalty

Reclamă

Min. 27: Congo – Guineea 1-1! Mbemba a egalat pentru Congo

Min. 20: Congo – Guineea 0-1! Guineea a deschis scorul după ce a reuşit să transforme un penalty. Bayo a fost autorul golului

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Nigeria – Angola 1-0

Min. 90+8: Fluier final! Nigeria s-a calificat în semifinalele Cupei Africii

Min. 41: Nigeria – Angola 1-0! Lookman a deschis scorul pentru nigerieni cu o execuţie perfectă din interiorul careului

Update 19:00: Meciul a început!

Update 18:55: Se cântă imnurile celor două echipe

Nigeria – Angola (19:00)

Nigeria a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Africii după ce a învins selecționata din Camerun, cu scorul de 2-0, în optimi. De cealaltă parte, Angola s-a calificat după ce a trecut de Namibia cu scorul de 3-0, în faza anterioară a turneului final.

Ultima întâlnire dintre cele două reprezentative a avut loc în anul 2018, tot la Cupa Africii pe Națiuni. Duelul respectiv a avut loc tot în sferturi și s-a încheiat cu victoria Nigeriei, cu scorul de 2-1, după prelungiri.

Reclamă

RD Congo – Guineea (22:00)

RD Congo a obținut calificarea în sferturi după ce a produs marea surpriză în optimile de finală ale competiției. Selecționata a trecut de vedetele din Egipt, cu scorul de 2-1, în faza anterioară a turneului final. De cealaltă parte, Guineea a câștigat „derby-ul Guineelor”, cu Guineea Ecuatorială, scor 1-0.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe naționale a avut loc în anul 2017. La momentul respectiv, partida a contat pentru calificările Cupei Mondiale și s-a încheiat cu victoria congolezilor, cu scorul de 3-1.

Programul complet al sferturilor de finală de la Cupa Africii:

Vineri, 2 februarie:

Sâmbătă, 3 februarie:

Imaginile disperării, în finalul meciului Maroc – Africa de Sud 0-2, la Cupa Africii pe Naţiuni

Maroc – Africa de Sud 0-2, meciul din optimile Cupei Africii pe Naţiuni, a adus un prim-plan care spune totul despre dragostea fanilor africani pentru fotbal şi pentru echipa naţională.

Maroc, o echipă plină de vedete şi una dintre naţionalele considerate favorite la adjudecarea trofeului, a ieşit din competiţie încă din optimi, după eşecul cu Africa de Sud.

În al şaptelea minut al prelungirilor, când Mokoena dusese deja scorul la 2-0, un bărbat în toată firea din Maroc a fost surprins de camerele tv plângând în hohote, fiind copleşit de emoţie după eliminarea favoriţilor.

Situaţia putea fi alta pentru fanul marocan, dacă, la 0-1, Hakimi nu ar fi ratat un penalty, în minutul 85, un penalty care ar fi putut duce meciul în prelungiri. Nu a fost cazul şi Africa de Sud va întâlni Insulele Capului Verde, în sferturi. (VEZI AICI IMAGINILE)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și