Închide meniul
VIDEO

Imaginile disperării, în finalul meciului Maroc – Africa de Sud 0-2, la Cupa Africii pe Naţiuni. Un fan plânge în hohote

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 ianuarie 2024, 8:54

Imaginile disperării, în finalul meciului Maroc – Africa de Sud 0-2, la Cupa Africii pe Naţiuni. Un fan plânge în hohote

Imaginile disperării, în finalul meciului Maroc - Africa de Sud 0-2, la Cupa Africii pe Naţiuni

Un fan marocan plânge la finalul meciului cu Africa de Sud

Maroc – Africa de Sud 0-2, meciul din optimile Cupei Africii pe Naţiuni, a adus un prim-plan care spune totul despre dragostea fanilor africani pentru fotbal şi pentru echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maroc, o echipă plină de vedete şi una dintre naţionalele considerate favorite la adjudecarea trofeului, a ieşit din competiţie încă din optimi, după eşecul cu Africa de Sud.

Imaginile disperării, în finalul meciului Maroc – Africa de Sud 0-2, la Cupa Africii pe Naţiuni

În al şaptelea minut al prelungirilor, când Mokoena dusese deja scorul la 2-0, un bărbat în toată firea din Maroc a fost surprins de camerele tv plângând în hohote, fiind copleşit de emoţie după eliminarea favoriţilor.

Situaţia putea fi alta pentru fanul marocan, dacă, la 0-1, Hakimi nu ar fi ratat un penalty, în minutul 85, un penalty care ar fi putut duce meciul în prelungiri. Nu a fost cazul şi Africa de Sud va întâlni Insulele Capului Verde, în sferturi.

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 este complet după ce Africa de Sud a produs surpriza şi s-a impus în ultimul meci din faza optimilor de finală cu Maroc, scor 2-0.

Reclamă

Cele patru meciuri care vor stabili semifinalistele de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 vor avea loc pe 2 şi 3 februarie, LIVE în AntenaPLAY.

Primul duel pentru un loc în penultimul act va avea loc pe 2 februarie, de la ora 19:00, atunci când Nigeria va întâlni Angola. În optimile de finală, Nigeria a trecut de Camerun, scor 2-0, în timp ce Angola a învins Namibia cu 3-0.

Tot pe 2 februarie, de la ora 22:00, va avea loc duelul dintre RD Congo şi Guineea. DR Congo a trecut de Egipt la loviturile de departajare, în timp ce Guineea a învins Guineea Ecuatorială la limită, cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Sferturile de finală continuă pe 3 februarie, prima partidă fiind cea dintre Mali şi Coasta de Fildeş, de la ora 19:00. Mali a trecut de Burkina Faso, scor 2-1, în timp ce Africa de Sud a produs surpriza şi a învins Maroc, scor 2-0.

Câştigătoarea duelului Nigeria – Angola va întâlni în semifinale câştigătoarea sfertului Insulele Capului Verde – Africa de Sud. În cealaltă semifinală se vor întâlni învingătoarele din meciurile Mali – Coasta de Fildeş şi RD Congo – Guineea.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și