Închide meniul
Video

Autogol de necrezut în Mali – Burkina Faso! „Tontogolul” l-ar face invidios şi pe Bănel Nicoliţă :)

Alex Masgras Publicat: 30 ianuarie 2024, 20:40

Reclamă

Şi-a trimis balonul în propria poartă şi a scris istorie la Cupa Africii

Edmond Tapsoba, în Mali - Burkina Faso / Profimedia

Edmond Tapsoba şi-a trimis balonul în propria poartă şi a scris istorie la Cupa Africii pe Naţiuni! Ghinionistul zilei a fost Edmond Tapsoba, fundaşul de 24 de ani al celor de la Bayer Leverkusen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tapsoba a trimis balonul în propria poartă în minutul 3, iar Mali a început partida cu un avantaj de un gol. Cupa Africii pe Naţiuni 2023 este LIVE în AntenaPLAY.

Şi-a trimis balonul în propria poartă şi a scris istorie la Cupa Africii! Recordul nedorit stabilit de Edmond Tapsoba

Edmond Tapsoba, fundaşul liderului din Bundesliga, Bayer Leverkusen, s-a aflat în centrul atenţiei în debutul partidei din optimile de finală dintre Mali şi Burkina Faso, de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Mali a început foarte bine partida şi a atacat din primul minut. După doar 2 minute şi 12 de secunde, după ce lovitura de cap a lui Haidara a lovit bara, Tapsoba a trimis direct în propria poartă.

Fundaşul lui Bayer Leverkusen a stabilit un nou record al competiţiei. Autogolul lui Tapsoba din meciul Mali – Burkina Faso a fost cel mai rapid autogol înregistrat în istoria competiţiei.

Reclamă

Învingătoarea din această partidă va juca pentru un loc în semifinale cu Coasta de Fildeş, ţara gazdă, care a trecut în optimi de Senegal, campioana en-titre, scor 2-1.

Ultimul meci din optimile de finală va începe la ora 22:00, atunci când Maroc întâlneşte Africa de Sud. Maroc a încheiat Grupa F pe primul loc, cu 7 puncte, în timp ce Africa de Sud a terminat pe locul 2 Grupa E.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa care va câştiga această partidă va juca pentru un loc în semifinale cu Insulele Capului Verde, naţională care a trecut în optimi de Mauritania, scor 1-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și