Închide meniul
VIDEO

Maroc – Africa de Sud 0-2! Calificare dramatică a sud-africanilor! Hakimi, penalty ratat într-un moment crucial la Cupa Africii

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 0:10

Maroc – Africa de Sud 0-2! Calificare dramatică a sud-africanilor! Hakimi, penalty ratat într-un moment crucial la Cupa Africii

Maroc - Africa de Sud 0-2

Achraf Hakimi, în Maroc - Africa de Sud / Profimedia

Maroc – Africa de Sud 0-2 a fost în AntenaPLAY! Sud-africanii au produs surpriza şi s-au calificat în sferturile de finală, după victoria cu 2-0 în faţa vedetelor din Maroc. Achraf Hakimi, starul lui PSG, a avut şansa de a trimite partida în prelungiri, dar a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 85. În minutul 90+2, Amrabat a fost eliminat, iar Africa de Sud a dat lovitura de graţie prin Mokoena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În celălalt meci al zilei, Mali a învins Burkina Faso şi a obţinut calificarea în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Maroc – Africa de Sud 0-2 a fost în AntenaPLAY

Fluier final! Maroc – Africa de Sud 0-2! Sud-africanii au produs surpriza şi s-au calificat în sferturile de finală. 

Min. 90+5: Maroc – Africa de Sud 0-2! Mokoena a marcat un gol superb din lovitură liberă, iar Africa de Sud este la un pas de sferturile de finală.

Min. 90+2: Maroc – Africa de Sud 0-1! Amrabat a văzut cartonaşul roşu, după un fault din postura de ultim apărător. În primă fază, el a fost eliminat după ce a primit al doilea galben, dar arbitrul i-a arătat roşu direct după consultarea VAR.

Reclamă

Min. 85: Maroc – Africa de Sud 0-1! Achraf Hakimi a ratat o lovitură de la 11 metri. Starul lui PSG a trimis direct în transversală.

Min. 57: Maroc – Africa de Sud 0-1! Makgopa a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Mali – Burkina Faso 2-1

Fluier final! Mali – Burkina Faso 2-1! Mali a obţinut calificarea în sferturile de finală, acolo unde va întâlni ţara gazda, Coasta de Fildeş.

Min. 57: Mali – Burkina Faso 2-1! Traore a redus din diferenţă din penalty.

Min. 47: Mali – Burkina Faso 2-0! Sinayoko a majorat diferenţa pentru Mali.

Min. 3: Mali – Burkina Faso 1-0! Tapsoba a trimis în propria poartă, după ce lovitura de cap a lui Haidara a lovit bara.

Min. 1: A început meciul dintre Mali şi Burkina Faso.

Marţi seară vom afla ultimele două echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni 2023. Nigeria, Angola, Insulele Capului Verde, Coasta de Fildeş, RD Congo şi Guineea sunt echipele calificate deja în următoarea fază a competiţiei.

Primul duel al zilei va avea loc de la ora 19:00. Mali, echipa care a câştigat Grupa E, cu 5 puncte, va juca pentru un loc în sferturi cu Burkina Faso, formaţie care a obţinut calificarea în sferturi după ce a încheiat pe locul 3 Grupa D.

Reclamă

Învingătoarea din această partidă va juca pentru un loc în semifinale cu Coasta de Fildeş, ţara gazdă, care a trecut în optimi de Senegal, campioana en-titre, scor 2-1.

Ultimul meci din optimile de finală va începe la ora 22:00, atunci când Maroc întâlneşte Africa de Sud. Maroc a încheiat Grupa F pe primul loc, cu 7 puncte, în timp ce Africa de Sud a terminat pe locul 2 Grupa E.

Echipa care va câştiga această partidă va juca pentru un loc în semifinale cu Insulele Capului Verde, naţională care a trecut în optimi de Mauritania, scor 1-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și