Închide meniul
VIDEO

Al Mardi, gol fabulos în Malaezia – Iordania! Imagini cu reușita spectaculoasă de la Cupa Asiei

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 20:00 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 22:23

Reclamă
Al Mardi, gol fabulos în Malaezia – Iordania! Imagini cu reușita spectaculoasă de la Cupa Asiei

Al Mardi, gol fabulos în Malaezia - Iordania

Golul lui Al Mardi / Captură AntenaPLAY

Al Mardi a marcat un gol fabulos în Malaezia – Iordania. Jucătorul selecționatei arabe a uimit pe toată lumea în prima repriză a partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Malaezia și Iordania reprezintă primul meci pentru cele două selecționate, în cadrul Cupei Asiei 2023. Partidele din cadrul turneului final, care are loc în Qatar, se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Al Mardi, gol fabulos în Malaezia – Iordania! L-a învins pe portar cu o execuție surprinzătoare

În minutul 12 al duelului dintre Malaezia și Iordania, Al Mardi a avut o execuție fabuloasă, care i-a lăsat pe toți fanii cu gura căscată. Aflat la marginea careului, acesta a primit o pasă de la Al Naimat și, în loc să trimită balonul într-o zonă mai bună, a decis să șuteze.

Mingea trimisă de acesta l-a surprins pe portarul Malaeziei, Hazmi, care nu a reușit să intervină. Astfel, balonul a ajuns direct în poartă, iar scorul a fost de 1-0.

De asemenea, tot selecționata din Iordania avea să puncteze și 6 minute mai târziu. Mai exact, în minutul 18 al partidei, Al Tamari a transformat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Cele două selecționate fac parte din Grupa E a Cupei Asiei, unde se mai regăsesc și Coreea de Sud și Bahrain. În prima partidă din această grupă, naționala lui Heung Min Son s-a impus în fața celei din Bahrain cu scorul de 3-1.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Reclamă 4 / 0/3

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

  • Japonia – 3
  • Coreea de Sud – 5.5
  • Australia – 7.5
  • Iran – 8
  • Arabia Saudită – 9
  • Qatar – 12
  • Emiratele Arabe Unite – 26
  • Uzbekistan – 29
  • Iraq – 34

Celelalte echipe naționale care fac parte din această competiție au o cotă mai mare de 40 la câștigarea trofeului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și