Închide meniul
VIDEO

Malaezia – Iordania 0-4 a fost în AntenaPLAY! Indonezia – Irak 1-3 și Coreea de Sud – Bahrain 3-1, la Cupa Asiei

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 21:35

Reclamă
Malaezia – Iordania 0-4 a fost în AntenaPLAY! Indonezia – Irak 1-3 și Coreea de Sud – Bahrain 3-1, la Cupa Asiei

Programul luni Cupa Asiei 2023

Malaezia - Iordania / Captură AntenaPLAY

Acesta este programul zilei de luni de la Cupa Asiei 2023. A fost spectacol total la competița din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul zilei de luni, starurile din Coreea de Sud au jucat primul meci din Grupa E, împotriva echipei naționale din Bahrain. Acest duel, la fel ca toate meciurile de la Cupa Asiei, a fost live exclusiv în AntenaPLAY.

Malaezia – Iordania 0-4

UPDATE: Final de meci! Malaezia – Iordania 0-4!

Min. 85: Malaezia – Iordania 0-4! Al-Tamari a reușit „dubla”

Min. 32: Malaezia – Iordania 0-3! Al Mardi a reușit „dubla”

Reclamă

Min. 17: Malaezia – Iordania 0-2! Al-Tamari a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 12: Malaezia – Iordania 0-1! Al Mardi a deschis scorul, printr-o execuție fabuloasă!

UPDATE: A început meciul dintre Malaezia și Iordania!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Final de meci! Indonezia – Irak 1-3.

Min. 75: Indonezia – Irak 1-3! Hussein a majorat diferența oaspeților.

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 45+7: Indonezia – Irak 1-2! Rashid a dat lovitura la ultima fază a primei reprize.

Min. 37: Indonezia – Irak 1-1! Ferdinan a dat lovitura cu o execuție în forță! A primit o pasă în interiorul careului și a înscris dintr-o poziție excelentă.

Min. 17: Indonezia – Irak 0-1! Ali a deschis scorul, după o gafă în apărarea adversă.

Reclamă

UPDATE: A început partida dintre Indonezia și Irak!

Fluier final în Coreea de Sud – Bahrain 3-1! Echipa condusă de Jurgen Klinsmann a debutat cu dreptul la Cupa Asiei. Urmează partida dintre Indonezia şi Irak, de la ora 16:30.

Min. 69 în Coreea de Sud – Bahrain 3-1! Lee Kang-In a majorat diferenţa pentru sud-coreeni.

Min. 56 în Coreea de Sud – Bahrain 2-1! Lee Kang – In a readus Coreea de Sud în avantaj cu un şut superb.

Min. 51 în Coreea de Sud – Bahrain 1-1! Al Hashash a restabilit egalitatea.

Min. 39 în Coreea de Sud – Bahrain 1-0! Hwang In Beom a deschis scorul după un contraatac fulger.

Min. 1: A început meciul dintre Coreea de Sud şi Bahrain.

Prima partidă a zilei va fi cea menționată anterior, dintre Coreea de Sud și Bahrain. Duelul va începe de la ora 13:30. Partida reprezintă un duel din Grupa E a competiției care are loc în Qatar. Pe lângă naționalele menționate anterior, din această grupă mai fac parte Malaezia și Iordania.

Va urma apoi duelul dintre Indonesia și Irak, la care selecționata oaspete este mare favorită. Această partidă este programată de la ora 16:30. Cele două reprezentative fac parte din Grupa D, din care mai fac parte Japonia, marea favorită la câștigarea competiției, și Vietnam.

În cadrul grupei D, Japonia a învins-o duminică pe Vietnam cu scorul de 4-2, live în AntenaPLAY.

Ultima partidă a zilei de duminică va fi între Malaezia și Iordania. Meciul este programat de la ora 19.30 și se va juca pe stadionul Al Janoub, care are o capacitate de 44,325 de locuri.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

Celelalte echipe naționale care fac parte din această competiție au o cotă mai mare de 40 la câștigarea trofeului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și