Închide meniul
VIDEO

Bahrain – Japonia 1-3 şi Iran – Siria 1-1 (5-3 d.l.d.) au fost în AntenaPLAY! S-au încheiat optimile de finală la Cupa Asiei 2023

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 21:00

Reclamă
Bahrain – Japonia 1-3 şi Iran – Siria 1-1 (5-3 d.l.d.) au fost în AntenaPLAY! S-au încheiat optimile de finală la Cupa Asiei 2023

Bahrain - Japonia 1-3 şi Iran - Siria 1-1 (5-3 d.l.d.) au fost în AntenaPLAY

Iran s-a calificat în sferturile Cupei Asiei / Captură Antena Sport

Bahrain – Japonia 1-3 şi Iran – Siria 1-1 (5-3 d.l.d.) au fost în AntenaPLAY! Duelurile au reprezentat ultimele partide din faza optimilor de la Cupa Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci al zilei, Japonia s-a impus fără mari emoţii în faţa reprezentativei din Bahrain, în timp ce Iran a obţinut calificarea după ce a trecut la loviturile de departajare în faţa Siriei, după ce a evoluat pe toată durata prelungirilor în inferioritate numerică. Cupa Asiei 2023 se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Bahrain – Japonia 1-3 şi Iran – Siria 1-1 (5-3 d.l.d.) au fost în AntenaPLAY!

Update 20:57: Iran s-a calificat în sferturile Cupei Asiei, după ce a trecut de Siria la loviturile de departajare.

Update 20:50: Ultimul meci din optimile Cupei Asiei se va decide la loviturile de departajare.

Min. 90+11: Irak – Siria 1-1! Ultimul meci din optimile de finală de la Cupa Asiei merge în prelungiri.

Reclamă

Min. 90+1: Iran – Siria 1-1! Iran a rămas în 10 oameni, după ce Taremi a văzut al doilea cartonaş galben.

Min. 62: Iran – Siria 1-1! Khribin a restabilit egalitatea, de la punctul cu var.

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Pauză!

Min. 34: Iran – Siria 1-0! Taremi a transformat un penalty!

Min. 1: A început meciul dintre Iran și Siria!

UPDATE: Echipele de start pentru partida dintre Iran și Siria:

Iran: Beiranvand, Haji Safi, Khalizadeh, Cheshmi, Razaeian – Ghoddos, Ezatolahi – Ghayedi, Taremi, Jahanbakhsh – Azmoun.

Siria: Madanieh – Weiss, Osou, Krouma, Ajan – Al-Aswad, Elias, Ham, Ramadan – Kharbin, Hesar.

UPDATE: Final de meci! Bahrain – Japonia 1-3

Reclamă

Min. 72: Bahrain – Japonia 1-3! Ueda și-a reparat greșeala și a majorat diferența niponilor!

Min. 64: Bahrain – Japonia 1-2! Ueda și-a trimis balonul în propria poartă.

Min. 50: Bahrain – Japonia 0-2! Kubo a majorat diferența oaspeților. Golul a fost inițial anulat, dar a fost validat după analiza sistemului VAR.

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 32: Bahrain – Japonia 0-1! Doan a deschis scorul, după ce a ajuns la un balon care a fost trimis, inițial, în bară.

Min. 1: A început meciul!

Bahrain – Japonia

Selecționata din Bahrain a obținut calificarea în optimile turneului final după ce a obținut primul loc în Grupa E a competiției, din care au mai făcut parte Coreea de Sud, Iordania și Malaezia. De cealaltă parte, Japonia s-a calificat de pe poziția a 2-a a Grupei D, unde s-a duelat cu Irak, Indonezia și Vietnam.

Înainte de duelul cu Japonia, selecționata din Bahrain a jucat ultimul duel din grupă cu Iordania, pe care l-a câștigat cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, niponii s-au duelat cu Indonezia și s-au impus cu scorul de 3-1.

Ultimul duel dintre cele două echipe naționale a avut loc în anul 2010, în cadrul calificărilor pentru Cupa Asiei. La momentul respectiv, Japonia s-a impus cu scorul de 2-0.

Iran – Siria

Iran: Beiranvand; Rezaeian, Kanaanizadegan, Hosseini, Hajsafi; Ghoddos, Cheshmi; Mohebi, Taremi, Ghayedi; Ansarifard

Siria: Madania; Weiss, Ousou, Krouma, Ajan; Al Aswad, Elias, Ham, Anez; Hesar, Sabbag

Echipa națională din Iran a obținut calificarea în optimi după ce a ocupat prima poziție în Grupa C a turneului final, din care au mai făcut parte Emiratele Arabe Unite, Palestina și Hong Kong. De cealaltă parte, Siria s-a clasat pe locul 3 în Grupa B, din care au mai făcut parte Australia, Uzbekistan și India.

În cadrul ultimei partide din grupă, Iran s-a impus în fața Emiratelor Arabe Unite, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Siria și-a câștigat duelul cu India, cu scorul de 1-0. Ultima întâlnire dintre cele două prime reprezentative a avut loc în anul 2021, în cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială. Partida respectivă a fost câștigată de Iran, cu scorul de 3-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și