Închide meniul
VIDEO

Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023 a fost live, în AntenaPLAY! Imagini spectaculoase din Qatar

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 17:10

Reclamă
Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023 a fost live, în AntenaPLAY! Imagini spectaculoase din Qatar

Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei, live în AntenaPLAY

Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei, live în AntenaPLAY

Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023 a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Competiţia continentală debutează vineri, cu meciul dintre Qatar, ţara gazdă, şi Liban. Partida va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, de la ora 16:30, a avut loc festivitatea de deschidere. Organizatorii din Qatar au pregătit un adevărat spectacol, aşa cum s-a întâmplat şi la Cupa Mondială din 2022, organizată tot de Qatar.

Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023 a foszt LIVE VIDEO, în AntenaPLAY!

Update! Imagini spectaculoase de pe stadionul Lusail, din Qatar! Organizatorii au pregătiti un moment de-a dreptul impresionant, care s-a încheiat cu un foc de artificii.

Update 16:30: A început festivitatea de deschidere a Cupei Asiei!

Cupa Asiei 2023 se dispută la început de 2024, după ce competiţia a fost amânată cu un an din cauza temperaturilor ridicate din Qatar şi pentru că ţara gazdă a luat startul în Gold Cup, organizată de CONCACAF.

Reclamă

Din cele 24 de echipe care participă la Cupa Asiei 2023, 20 dintre ele au participat şi la ediţia din 2019. Tadjikistan este singura ţară care va participa în premieră la Cupa Asiei. Indonezia şi Malaezia participă pentru a doua oară, după ce au organizat împreună ediţia din 2007, în timp ce Hong Kong revine la Cupa Asiei după 56 de ani.

Qatar este campioana en-titre a competiţiei. În 2019, Qatar s-a impus în finala cu Japonia cu 3-1. Partida se va juca pe Lusail Stadium, arena de 88.000 de locuri care a organizat şi finala Cupei Mondiale din 2022. De altfel, singurele meciuri organizate pe Lusail Stadium sunt meciul de deschidere şi finala Cupei Asiei.

Meciul de deschidere dintre Qatar şi Liban se joacă de la ora 18:00, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

  • Japonia – 3
  • Coreea de Sud – 5.5
  • Australia – 7.5
  • Iran – 8
  • Arabia Saudită – 9
  • Qatar – 12
  • Emiratele Arabe Unite – 26
  • Uzbekistan – 29
  • Iraq – 34
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și