Închide meniul
VIDEO

Imaginea zilei de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia. Ce a putut să facă o fană

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 19:18

Imaginea zilei de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia. Ce a putut să facă o fană

Imaginea zilei de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia

Susținătoarea Coreei de Sud / Captură AntenaPLAY

Imaginea zilei de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia. O susținătoare a selecționatei lui Heung-Min Son a reacționat într-un mod surprinzător, după decizia arbitrului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coreea de Sud s-a întâlnit cu Australia în faza sferturilor de finală ale turneului final din Qatar. Toate meciurile de la Cupa Asiei se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Imaginea zilei de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia

În prima repriză a duelului, selecționata din Coreea de Sud a marcat primul gol, prin Hwang Hee-Chan, jucătorul celor de la Wolverhampton, din Premier League. Totuși, reușita a fost anulată de centralul partidei, pe motiv de offside.

După această fază, o susținătoare a echipei naționale sud-coreene a avut o reacție surprinzătoare. Aceasta și-a pus degetele la cap, într-o formă de pistol, fiind dezamăgită de faptul că reușita nu a fost validată de sistemul VAR.

Dezamăgirea fanilor din Coreea de Sud avea să fie mult mai mare din minutul 42 al partidei. La momentul respectiv, Goodwin a puncat pentru Australia, la capătul unei faze de atac fabuloase.

Reclamă

Moment incredibil la Cupa Asiei

A avut loc un moment incredibil la Cupa Asiei! Jurnaliştii din Irak au sărit să-l bată pe selecţioner, după ce naţionala lor a fost eliminată de la turneul final din Qatar. Aceştia au fost extrem de supăraţi după eşecul naţionalei şi nu s-au mai putut controla.
După meci, Jesus Casas a susţinut o conferinţă de presă. Jurnaliştii prezenţi în sală s-au ridicat nervoşi de pe scaune şi s-au îndreptat spre selecţioner, în încercarea de a-l bate pe acesta.
Jurnaliştii au fost nemulţumiţi de faptul că selecţionerul iberic a acordat multe interviuri în presa din Spania, pe durata turneului final din Qatar. Aceştia s-au plâns de faptul că tehnicianul şi-a pierdut astfel concentrarea asupra comeptiţiei, naţionala Irakului fiind eliminată astfel încă din optimi.
„Niciunul dintre antrenorii echipelor care au mers în optimile de finală nu a dat interviuri înainte de meciurile lor. Cum este posibil să te gândești să faci asta?”, a transmis unul dintre jurnaliştii care au sărit la bătaie. (VEZI AICI VIDEO)
A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, pentru ca spritele să se calmeze în sala de conferinţă. Selecţionerul şi-a continuat conferinţa, după ce o parte dintre jurnaliştii au plecat.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și