Închide meniul
VIDEO

Iordania – Coreea de Sud 2-2 şi Bahrain – Malaezia 1-0 au fost LIVE în AntenaPLAY! O nouă zi cu surprize la Cupa Asiei

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 16:10 / Actualizat: 20 ianuarie 2024, 18:36

Iordania – Coreea de Sud 2-2 şi Bahrain – Malaezia 1-0 au fost LIVE în AntenaPLAY! O nouă zi cu surprize la Cupa Asiei

Iordania - Coreea de Sud LIVE VIDEO, ora 13:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Iordania – Coreea de Sud 2-2 şi Bahrain – Malaezia 1-0 au fost LIVEîn AntenaPLAY. Son, colegul lui Radu Drăguşin de la Tottenham, a reuşit să dea un gol din penalty. Tot în AntenaPLAY, de la 16:30, Bahrain a dat lovitura la ultima fază a meciului cu Malaezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua în Cupa Asiei 2023 a început cu o surpriză. Starurile lui Jurgen Klismannn din naţionala Coreei de Sud nu au reuşit să învingă Iordania. Mai mult, Coreea de Sud s-a salvat de la înfrângere în prelungiri, graţie unui autogol. În al doilea meci al zilei, Bahrain a obţinut victoria în prelungiri, graţie golului marcat de Ali Madan.

VEZI LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY CUPA ASIEI 2023

Iordania – Coreea de Sud 2-2 şi Bahrain – Malaezia 1-0 au fost LIVE în AntenaPLAY

Update: Final de meci! Bahrain obţine toate cele trei puncte şi păstrează şanse mari de calificare înaintea ultimei etape din faza grupelor. Pentru Bahrain urmează meciul cu Iordania, în timp ce Malaezia va întâlni Coreea de Sud.

Min. 90+5 în Bahrain – Malaezia 1-0! Bahrain a dat lovitura în minutul 90+5 prin Ali Madan. Atacantul de 28 de ani al celor de la Ajman a marcat cu un şut superb de la marginea careului şi a dat startul petrecerii în tabăra celor din Bahrain, care păstrează şanse mari de calificare după acest succes.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

VIDEO Iordania – Coreea de Sud 2-2, exclusiv în AntenaPLAY

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Iordania şi Coreea de Sud şi-au împărţit punctele.

Min. 90+1: Iordania – Coreea de Sud 2-2. Sud-coreenii au egalat după un autogol al lui Al Arabi.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+6: Iordania – Coreea de Sud 2-1. Al Naimat a marcat cu un şut la colţul lung de la marginea careului.

Min. 38: Iordania – Coreea de Sud 1-1. Iordania a egalat prin autogolul lui Park Yong- Woo.

Min. 10: Iordania – Coreea de Sud 0-1. Colegul lui Drăguşin de la Tottenham, Son, a deschis scorul din penalty, care a fost acordat după consultarea VAR.

Min. 1: A început partida.

În prima etapă, naţionala Coreei de Sud a obţinut victoria cu Bahrain, scor 3-1. De cealaltă parte, Iordania a învins clar Malaezia, scor 4-0. Practic, într-o proporţie uriaşă, partida dintre Iordania şi Coreea de Sud va decide câştigătoarea grupei.

Cotele pentru Cupa Asiei, care se vede exclusiv în AntenaPLAY

Se ştiu cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Specialiștii au analizat echipele naționale care se luptă pentru câștigarea competiției.

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

Reclamă

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și