Închide meniul
VIDEO

Qatar s-a calificat în sferturile Cupei Asiei, după victoria cu Palestina! Iordania, victorie dramatică, live în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 29 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă
Qatar s-a calificat în sferturile Cupei Asiei, după victoria cu Palestina! Iordania, victorie dramatică, live în AntenaPLAY

Irak - Iordania 2-3 şi Qatar - Palestina 2-1 au fost în AntenaPLAY

Jucătorii naţionalei din Qatar, în timpul unui meci / Profimedia

Irak – Iordania 2-3 şi Qatar – Palestina 2-1 au fost live în AntenaPLAY, în optimile Cupei Asiei 2023! Iordania şi Qatar au obţinut biletele pentru sferturile de finală ale turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordania s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Asiei după un meci dramatic. Iordanienii au întors rezultatul în prelungirile partidei. Mai întâi, Al Arab a restabilit egalitatea în minutul 90+5, după care Al Rashdan a dat lovitura de graţie în minutul 90+7. Al doilea meci al zilei, Qatar – Palestina va avea loc la ora 18:00, LIVE în AntenaPLAY.

Qatar – Palestina a fost în AntenaPLAY

Final! Qatar – Palestina 2-1! Qatar s-a calificat în sferturile Cupei Asiei, după o victorie la limită cu Palestina.

Min. 49: Qatar – Palestina 2-1. Afif a marcat din penalty, iar campioana en-titre a preluat conducerea.

Min. 45+6: Qatar – Palestina 1-1! Al Haydos a retabilit egalitatea cu un şut deviat din interiorul careului, chiar la ultima fază a primei reprize.

Reclamă

Min. 37: Qatar – Palestina 0-1! Dabbagh a deschis scorul după o eroare uriaşă făcută de jucătorii ţării gazdă.

Min. 1: A început meciul dintre Qatar şi Palestina.

Irak – Iordania 2-3 a fost în AntenaPLAY

Fluier final: Irak – Iordania 2-3! Iordania s-a calificat în mod dramatic în sferturile Cupa Asiei 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+7: Irak – Iordania 2-3! Fabulos! Al Rashdan a marcat un gol superb şi Iordania este la un pas de sferturile de finală, după un final nebun de meci.

Min. 90+5: Irak – Iordania 2-2! Al Arab a restabilit egalitatea şi suntem foarte aproape de prelungiri.

Min. 77: Cartonaş roşu Aymen Hussein! Irak a rămas în 10 oameni după ce chiar marcatorul golului a fost eliminat. Hussein a văzut al doilea cartonaş galben pentru tragere de timp.

Min. 76: Irak – Iordania 2-1! Aymen Hussein a marcat şi a întors rezultatul.

Min. 68: Irak – Iordania 1-1! Natiq a restabilit egalitatea.

Min. 45+1: Irak – Iordania 0-1! Al Naimat a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după o eroare uriaşă în apărarea Irakului.

Min. 1: A început meciul dintre Irak şi Iordania.

Reclamă

Primul duel din optimi este cel dintre Irak şi Iordania. Irak a încheiat pe primul loc în Grupa D, cu 9 puncte, după ce s-a impus în meciurile cu Japonia, Indonezia şi Vietnam.

De partea cealaltă, Iordania a încheiat pe locul 3 Grupa E, cu 4 puncte. Singura victorie a venit în meciul cu Malaezia (4-0), după care a urmat remiza cu Coreea de Sud şi înfrângerea cu Bahrain.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în octombrie 2023, într-un meci amical, încheiat la egalitate, scor 2-2. Tot atunci, Irak şi Iordania s-au întrecut şi la loviturile de departajare, acolo unde s-a impus Irak. Câştigătoarea acestei partide va juca în sferturi cu Tadjikistan, echipă care a trecut în mod dramatic de Emiratele Arabe Unite în optimi, la loviturile de departajare.

Al doilea meci al zilei din optimile Cupei Asiei 2023 va avec loc între Qatar, ţara gazdă, şi Palestina. Qatar a terminat pe primul loc în Grupa A, cu 9 puncte, după victoriile cu Tadjikistan, China şi Liban.

De partea cealaltă, Palestina a încheiat Grupa C pe locul 3, cu 4 puncte. Singura victorie a palestinienilor a venit cu Hong Kong. Meciul cu Emiratele Arabe Unite s-a încheiat la egalitate, în timp ce Iran s-a impus. Câştigătoarea acestui duel se va confrunta în sferturi cu învingătoarea din duelul Uzbekistan – Thailanda.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și