Închide meniul
VIDEO

Liban – China 0-0 şi Tadjikistan – Qatar 0-1 au fost în AntenaPLAY! Qatar a obţinut calificarea în optimile Cupei Asiei 2023

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 18:45

Reclamă
Liban – China 0-0 şi Tadjikistan – Qatar 0-1 au fost în AntenaPLAY! Qatar a obţinut calificarea în optimile Cupei Asiei 2023

Irak - Iordania 2-3 şi Qatar - Palestina 2-1 au fost în AntenaPLAY

Jucătorii naţionalei din Qatar, în timpul unui meci / Profimedia

Liban – China 0-0 şi Tadjikistan – Qatar 0-1 au fost în AntenaPLAY! Primul meci al zilei de la Cupa Asiei a fost cel dintre Liban şi China. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În al doilea meci al zilei, Qatar, ţara gazdă, s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Afif în minutul 17. Finalul meciului a fost unul tensionat, Kamolov de la Tadjikistan fiind eliminat după ce şi-a lovit un adversar cu piciorul. După primele două etape, Qatar are două victorii, fără să primească vreun gol. Ţara gazdă a obţinut deja biletele pentru optimile de finală ale competiţiei.

Vezi AICI meciurile din Cupa Asiei, live în AntenaPLAY

Liban – China 0-0 şi Tadjikistan – Qatar 0-1 au fost în AntenaPLAY!

Fluier final în Tadjikistan – Qatar 0-1! După primele două meciuri de la Cupa Asiei, ţara gazdă are 6 puncte, fără gol primit. 

Min. 77 în Tadjikistan – Qatar 0-1! Kamolov a fost eliminat, după ce a lovit un adversat cu piciorul. Jucătorii celor două echipe au fost la un pas să se ia la bătaie.

Reclamă

Min. 17 în Tadjikistan – Qatar 0-1! Afif a deschis scorul pentru ţara gazdă.

Update 16:30: A început meciul dintre Tadjikistan şi Qatar.

Update 15:30: Liban – China s-a încheiat 0-0

Reclamă 4 / 0/3

Update 13:30: A început partida dintre Liban şi China!

China are un punct în clasamentul Grupei A, după remiza cu Tadjikistan din prima etapă. De cealaltă parte, Liban a fost învinsă categoric de Qatar, scor 0-3, în meciul de deschidere al Cupei Asiei.

În al doilea meci al zilei de la Cupa Asiei, Tadjikistan se va duela cu Qatar, de la ora 16:30. Cu o victorie, ţara gazdă se va califica în sferturile turneului final.

În duelurile de marţi din Cupa Asiei, Thailanda a învins-o pe Kyrgyzstan cu scorul de 2-0, în timp ce Arabia Saudită, naţionala lui Roberto Mancini, s-a impus cu 2-1 în duelul cu Oman, din Grupa F a competiţiei.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Reclamă

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și