Închide meniul

Iran şi Irak s-au calificat în optimile Cupei Asiei, LIVE în AntenaPLAY! Vietnam – Indonesia s-a încheiat 0-1

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2024, 21:30 / Actualizat: 22 ianuarie 2024, 17:20

Reclamă
Iran şi Irak s-au calificat în optimile Cupei Asiei, LIVE în AntenaPLAY! Vietnam – Indonesia s-a încheiat 0-1

Iran şi Japonia s-au calificat în optimile Cupei Asiei, LIVE în AntenaPLAY

Japonia, învinsă de Irak / Profimedia Images

Iran şi Irak s-au calificat în optimile Cupei Asiei! Hong Kong – Iran 0-1 a fost ultimul meci al zilei din Cupa Asiei, LIVE în AntenaPLAY. Trei partide din faza grupelor competiţiei asiatice s-au văzut vineri live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iranienii au obţinut calificarea în optimi, având 6 puncte după două meciuri. Tot vineri s-au mai disputat, LIVE în AntenaPLAY, Vietnam – Indonesia 0-1 şi Irak – Japonia 2-1. Şi Irak s-a calificat în optimile Cupei Asiei.

Iran şi Irak s-au calificat în optimile Cupei Asiei. Hong Kong – Iran 0-1, ultimul meci al zilei

Min. 90+7: Iranul câştigă cu 1-0 şi obţine calificarea în optimile Cupei Asiei!

Min. 24: Hong Kong – Iran 0-1! Ghayedi a deschis scorul cu un şut plasat

Min. 1: A început meciul

Reclamă

19:25: Se cântă imnurile celor două echipe

Vietnam – Indonesia 0-1

Min. 90+11: Fluier final: Vietnam – Indonesia se termină 0-1!

Min. 42: Vietnam – Indonesia 0-1! Indonesienii au deschis scorul din penalty! Asnawy e autorul golului

Reclamă 4 / 0/3

Min. 41: Penalty pentru Indonesia! Penalty-ul a fost confirmat cu VAR

Min. 1: A început partida!

16:25: Cele două echipe au intrat pe teren şi în curând se vor intona imnurile

Irak – Japonia 2-1

Min. 90+5: Irak – Japonia 2-1! Final de meci! Irak s-a calificat în optimile de finală.

Min. 90+3: Irak – Japonia 2-1! Endo a marcat şi Japonia speră să restabilească miraculos egalarea.

Min. 45+6: Pauză!

Min. 45+5: Irak – Japonia 2-0! Aymen Hussein a reuşit „dubla” chiar înainte de pauză. Lovitură de cap impecabilă!

Reclamă

Min. 5: Irak – Japonia 1-0! Hussein a deschis rapid scorul. A profitat de o respingere greşită a portarului advers şi a trimis mingea în plasă!

Min. 1: A început primul meci al zilei din Cupa Asiei.

Programul zilei de vineri, din Cupa Asiei

Irak a învins-o, în prima etapă din grupe, pe Indonesia, cu scorul de 3-1. De cealaltă parte, Japonia s-a impus cu 4-2 în duelul cu Vietnam. Minamino, fostul jucător al lui Liverpool, a marcat o „dublă” în primul meci din grupe.

De la ora 16:30 se vor duela Vietnam şi Indonesia. Ambele echipe luptă pentru victoria care le poate ţine în cursa pentru calificarea în sferturile Cupei Asiei.

În ultimul meci al zilei, Hong Kong se va duela cu Iran, de la ora 19:30. În prima etapă din grupe, Hong Kong a fost învinsă de Emiratele Arabe Unite, scor 1-3, în timp ce Iran a învins-o pe Palestina cu 4-1. Astfel, în cazul unei victorii, iranienii pot obţine calificarea în următoarea fază a Cupei Asiei.

Joi, Australia a învins-o cu 1-0 pe Siria, şi a obţinut astfel calificarea în sferturile Cupei Asiei, fiind lider în Grupa B. De asemenea, în a doua partidă a zilei, Uzbekistan s-a distrat cu India şi s-a impus clar, cu scorul de 3-0.

Totodată, în ultimul meci al zilei de joi, Palestina şi Emiratele Arabe Unite au remizat, scor 1-1, saudiţii evoluând în inferioritate numerică încă din minutul 37.

Cotele pentru Cupa Asiei, care se vede exclusiv în AntenaPLAY

Se ştiu cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Specialiștii au analizat echipele naționale care se luptă pentru câștigarea competiției.

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și