Închide meniul

Alexandru Mățan visează la EURO 2024! Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Oricine vrea să își reprezinte țara la un Campionat European”

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 18:37

Reclamă
Alexandru Mățan visează la EURO 2024! Mesaj pentru Edi Iordănescu: Oricine vrea să își reprezinte țara la un Campionat European”

Alexandru Mățan visează la EURO 2024!

Alexandru Mățan / Profimedia

Alexandru Mățan visează la EURO 2024! Campionul din MLS, cu cei de la Columbus Crew, a vorbit despre turneul final care va avea loc în Germania, după ce a revenit în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Mățan integralist, cei de la Columbus Crew s-au impus în finala Major League Soccer, în fața celor de la Los Angeles FC, cu scorul de 2-1. Chiar dacă românul nu a marcat, acesta a contribuit în mai multe rânduri la acest succes, de-a lungul sezonului.

Alexandru Mățan visează la EURO 2024. Mesajul transmis pe aeroport

După ce a revenit în țară, Mățan a răspuns la o serie de întrebări direct de pe aeroportul din Otopeni. Acesta a dezvăluit faptul că și-ar dori să reprezinte România la EURO 2024, dar că este convins că trebuie să „tragă tare”, pentru a obține această convocare.

Totodată, Alexandru Mățan a asigurat faptul că diferența de fus orar, dar și drumul dintre Statele Unite ale Americii și România nu îl afectează prea tare.

„Normal că orice jucător român vrea să își reprezinte țara la un Campionat European, dar va fi un nou sezon, trebuie să trag tare, să am prestații bune și vom vedea. Momentan mai am un an contract cu cei de la Columbus și vom vedea. Nu e nicio problemă că joc acolo.

Reclamă

Iau avionul, în două zile sunt ca nou. Nu văd de ce ar fi asta o problemă. Nivelul este într-o continuă creștere. Din 2021 când am venit și până acum e o diferență enormă. Se investește”, a spus Alexandru Mățan, la sosirea în țară.

De asemenea, acesta a dezvăluit faptul că este fericit, având în vedere succesul din MLS, dar și faptul că a revenit în țară, pentru o perioadă de o lună.

„E un sentiment foarte frumos. Mă bucur că am venit acasă și să am și eu o vacanță de o lună. După mergem din nou la treabă. Ultima perioadă, ultimii 2-3 ani, nu a fost prea bună. Am revenit din iad și mă bucur că sunt bine acum”, a mai spus jucătorul celor de la Columbus Crew.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS

Alexandru Măţan a făcut dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a dat marea lovitură a carierei în tricoul lui Columbus Crew. Trăieşte „visul american” după ce a plecat de la Rapid.

”Este un sentiment unic să fii campion în orice campionat al lumii. Sunt foarte fericit. Chiar am vorbit cu Chiellini după meci, cred că a fost ultimul lui meci din păcate, a fost un jucător foarte mare.

Atât de mult mi-am dorit să ajut Rapidul, dar nu am putut să mă ajut pe mine. A trebuit să stau cel puțin două luni în afara gazonului, m-a lovit depresia, am avut foarte mari probleme.

Tot ce mi se întâmplă acum este nesperat. Nu am sperat niciodată. M-am dus la Rapid să joc, m-am accidentat, nimic nu se lega.

M-am gândit să-mi închei cariera de fotbalist, m-am gândit că poate m-am mințit singur în tot acest timp și fotbalul nu este pentru mine”, a declarat Alexandru Mățan la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și