Închide meniul

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, gol uimitor în Portugalia – Germania 2-4. În cât timp a sprintat din propriul careu până la poarta lui Neuer + Cine l-a consolat la final

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 19 iunie 2021, 23:05 / Actualizat: 20 iunie 2021, 1:38

Euro 2020 | Cristiano Ronaldo, gol uimitor în Portugalia – Germania 2-4. În cât timp a sprintat din propriul careu până la poarta lui Neuer + Cine l-a consolat la final

Profimedia

Cristiano Ronaldo, fază uimitoare în Portugalia - Germania 2-4

Cristiano Ronaldo, gol uimitor în Portugalia – Germania 2-4! Atacantul în vârstă de 36 de ani a respins la un corner de pe linia de șase metri, apoi a sprintat în careul advers, unde a împins mingea în poarta nemților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, gol uimitor în Portugalia – Germania 2-4

Ronaldo a parcurs 97 de metri în 14,2 secunde pentru a-l învinge pe Neuer.

Portugalia a condus, dar a pierdut cu 4-2. Ronaldo are trei goluri la Euro 2020.  El este golgheter alături de cehul Patrik Schick.

În total, Cristiano a ajuns la 12 reuşite la turneele finale ale Campionatului European. Platini, cu 9 goluri, este următorul clasat în ierarhia all-time.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, consolat de Toni Kroos

A fost al cincilea meci jucat de Ronaldo contra Germaniei, contra căreia nu marcase deloc până acum. De fiecare dată, nemţii au câştigat.

Ronaldo a fost consolat la final de Kroos, fostul său coleg de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi i-a oferit tricoul unui fan, care i-a cerut acest lucru cu un banner afişat în tribune, moment evidenţial de goal.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și