Închide meniul

Euro 2020 | Gică Popescu, uimit de atmosfera de la Franţa – Elveţia. „Un meci de neuitat! M-am simţit ca la Craiova”

Reclamă

Publicat: 29 iunie 2021, 15:20

Euro 2020 | Gică Popescu, uimit de atmosfera de la Franţa – Elveţia. „Un meci de neuitat! M-am simţit ca la Craiova

Gică Popescu a vorbit despre coşmarul vieţii sale

Gică Popescu, în studioul AS.ro LIVE

Gică Popescu a stat din nou la tribună, la fel ca la precedentele meciuri de la Euro la care a asistat pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, uimit de atmosfera de la Franţa – Elveţia

Meciul nebun dintre Franţa şi Elveţia i s-a întipărit în minte, la fel ca atmosfera din tribune.

„UN MECI DE NEUITAT, O ATMOSFERĂ DE NEUITAT ! Ultimul meci de la Euro 2020 organizat pe Arena Naţională a însemnat o seară de vis, un spectacol de vis, o atmosferă de vis.

Am disputat atâtea partide importante în cariera mea, dar mă întreb ce m-a impresionat mai mult la Franţa – Elveţia? Meciul sau atmosfera creată de publicul nostru?

A fost un meci cu de toate. Răsturnări de scor, un penalty ratat, o bară în minutul 90. Prelungiri şi lovituri de departajare. I-a fost dat Bucureştiului să gazduiască cea mai frumoasă şi mai tensionată partidă de până acum la acest Campionat European.

Reclamă

O partidă despre care se va vorbi mereu. Atmosfera care a învăluit acest meci de neuitat va rămâne şi ea de neuitat. Cu atât mai mult cu cât aproximativ 90 la sută dintre spectatori au fost români. S-au făcut valuri în tribune.

M-am simţit ca pe vremuri la Craiova sau ca în Italia 90, începutul poveştii Generaţiei de Aur. S-a scandat Ro-mâ-niii-a! M-am simţit mândru de organizare şi de implicarea publicului român.

Franţa – Elveţia a fost un meci care s-a ridicat la nivelul participării noastre. Şi invers. A fost o seară de păstrat în albumul amintirilor noastre de fotbalişti şi de suporteri”, a transmis Gică Popescu pe pagina sa Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu ar vrea finala Euro 2020 la Bucureşti

Şi prietenul şi fostul său coleg din naţionala României, Dan Petrescu, a plecat încântat de la stadion. El i-a propus şefului UEFA să organizeze şi finala la Bucureşti.

„România a fost o gazdă extraordinară. La un moment dat a început să scandeze tot stadionul ‘România, România’. Scandau ‘România’ chiar şi francezii şi elveţienii! A fost emoţie şi plăcere. De mult nu am mai avut o astfel de atmosferă pe stadioane, pentru că s-a jucat cu spectatori.

A fost şi preşedintele UEFA în această seară la meci, poate se gândeşte să aducă finala EURO 2020 la Bucureşti. Dacă sunt probleme la Londra, eu spun că putem să găzduim finala fără probleme”, a spus Dan Petrescu, după ce a asistat la meciul de pe Arena Naţională.

S-a scandal „România, România” la Franţa – Elveţia

România şi-a luat la revedere de la EURO cu un meci de gală. Franţa a fost eliminată de Elveţia, în urma unui meci colosal.

Un moment plin de emoţie s-a petrecut în tribune. În minutul 102, fanii prezenți în tribunele de pe Arena Naţională au făcut valuri. Mai mult, aceştia au scandat secunde bune „România, România!„.

Reclamă
Recomandări
  • Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d)
  • Ultimul meci de la Euro 2020 găzduit de Bucureşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și