Închide meniul

„Ce mă, vrei statui?” Gabi Balint a „lovit” din nou după ce Hagi, Popescu şi Dorinel au fost umiliţi la EURO 2020: „Mai bine decât la tribuna 2!” Postarea a devenit virală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 14:05

„Ce mă, vrei statui? Gabi Balint a „lovit din nou după ce Hagi, Popescu şi Dorinel au fost umiliţi la EURO 2020: „Mai bine decât la tribuna 2! Postarea a devenit virală

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Balint a avut reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Dorinel Munteanu au fost trimişi la tribuna a doua la meciul Austria – Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internaţional român nu s-a oprit aici cu ironiile la adresa FRF. Acesta a postat o nouă imagine antologică. Dacă prima dată a pus o fotografie cu el şi Hagi, Balint a ales acum o poză cu el din vacanţă. Astfel, Balint a pus o imagine cu el în mare şi care era însoţită de mesajul: „E mai bine decât la tribuna 2!

Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020

La primul meci din istoria Euro disputat în România, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. În schimb, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP.  Toate astea în condițiile în care Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu sunt cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale.

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Reclamă

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. A fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură la discreție.

Gabi Balint a avut o reacţie antologică pe reţelele de socializare. „Pele” a făcut referire şi la discursul lui Gică Hagi din 1998, când cerea statui pentru el şi colegii săi din „Generaţia de Aur”.

Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost umiliţi la EURO 2020

Ce mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!„, a fost mesajul lui Balint scris pe o poză în care apare alături de Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi și Gică Popescu refuză să mai meargă pe Arena Națională

Decizia celor doi membri din Generația de Aur vine în contextul în care aceștia au fost trimiși la tribuna a doua la precedentul meci de pe Arena Națională de la Euro 2020.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și