Închide meniul

Euro 2020 | Ce spun jucătorii Franței despre conflictul dintre Kylian Mbappe și Olivier Giroud: „Trebuie să ne concentrăm la joc”

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 19:24

Euro 2020 | Ce spun jucătorii Franței despre conflictul dintre Kylian Mbappe și Olivier Giroud: „Trebuie să ne concentrăm la joc

Profimedia

Conflict între Mbappe și Giroud, înainte de Euro 2020

Franța va debuta la Euro 2020 marți seară, în compania fostei campioane mondiale, Germania. Les Bleus vor să-și ia revanșa pentru finala pierduta la ediția din 2016 și să-și treacă în palmares al 3-lea titlu european. Pentru asta, fotbaliștii lui Didier Deschamps au nevoie de liniște în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spun jucătorii Franței despre conflictul dintre Kylian Mbappe și Olivier Giroud, înainte de Euro 2020

Hugo Lloris a dat asigurări că echipa nu a fost afectată de conflictul dintre Mbappe și Giroud. Din contră, portarul lui Tottenham a spus că situația a fost dramatizată în spațiul public.

”A stârnit mai multe valuri în exterior decât în interior. Olivier și Kylian au purtat o discuție în următoarea zi după meci, dar nu este nimic ieșit din comun. A fost un conflict mic, dar astfel de lucruri sunt normale într-un vestiar.

Reclamă

În orice caz, acest lucru nu a afectat echipa sau colectivul pentru că s-a procedat în maniera corectă. Kylian a simțit nevoia să se exprime. Acum, am lăsat acest lucru deoparte. Acum trebuie să ne concentrăm la joc și la competiție”, a declarat Hugo Lloris la conferința de presă dinaintea meciului cu Germania, citat de RMC Sport.

Kylian Mbappe a vorbit deschis despre conflictul cu Olivier Giroud

Mbappe susţine că a fost deranjat de atitudinea conaţionalului său. Deşi l-a felicitat pentru „dubla” din amicalul cu Bulgaria, meciul de la care a pornit totul, Giroud nu i-a răspuns. Ba mai mult, l-a „înţepat” după meci.

Reclamă

”Nu m-a deranjat ce a spus, ci că a fost public. L-am felicitat pentru acel gol și el nu mi-a spus nimic. Ceea ce m-a deranjat a fost că am aflat din presă. Este adevărat că m-a afectat puțin, dar nu vom face o poveste din asta. Naționala Franței este mai importantă. Acest episod a zdruncinat puțin concentrarea noastră la Euro și la următorul meci împotriva Germaniei”, a declarat Kylian Mbappe, într-o conferință de presă.

De unde a pornit scandalul dintre Kylian Mbappe şi Olivier Giroud

Între Kylian Mbappe şi Olivier Giroud a început un conflict după amicalul cu Bulgaria, scor 3-0. După ce Giroud a reuşit o „dublă” pe final în victoria cu Bulgaria, atacantul lui Chelsea a fost întrebat de un jurnalist despre prestaţia sa discretă din restul meciului. Vârful a răbufnit.

„Am fost discret pentru că eu cer mingea, iar ei nu vor să mi-o dea! Le-am cerut-o de mai multe ori colegilor. Eu am încercat să ofer soluţii în ofensivă”, a spus Giroud.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că declaraţia atacantului se îndrepta spre Mbappe, susţine L’Equipe. Acesta le-a mulţumit lui Pavard şi Ben Yedder pentru assist-uri şi a trimis „săgeţi” în direcţia colegului său: „Cu două pase de gol de la Ben Yedder şi Pavard, am încheiat jocul foarte bine. Puteam să mai marcăm dacă eram mai eficienţi”, a mai spus Giroud.

 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței
Fotbal extern • 15 mart., 11:58
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY
Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid!
La Liga • 13 mart., 12:57
Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid! Starul francez le-a transmis spaniolilor dorinţa lui!
Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid
La Liga • 11 mart., 16:00
Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid: „Este incredibil!”
Anunţul momentului despre superstarul naţionalei Franţei
Liga Campionilor • 6 mart., 8:22
„E gata 100% cu Mbappe” Anunţul momentului despre superstarul naţionalei Franţei, după „dubla” de senzaţie a acestuia din Ligă!