Închide meniul

EURO 2020 | Elveţia – Spania 1-1 (1-3 d.l.d). Ibericii, în semifinale! Elveţia nu a repetat minunea de la Bucureşti. Cinci ratări la loviturile de departajare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 iulie 2021, 21:50

EURO 2020 | Elveţia – Spania 1-1 (1-3 d.l.d). Ibericii, în semifinale! Elveţia nu a repetat minunea de la Bucureşti. Cinci ratări la loviturile de departajare

Spania s-a calificat în semifinalele Euro 2020

Profimedia

Spania s-a calificat în semifinalele Euro 2020, după ce a învins Elveţia, la Sankt Petersburg. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirlor, scorul a fost egal, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a fost în avantaj încă din minutul 8, când Zakaria şi-a dat autogol, în timp ce pentru Elveţia a punctat Shaqiri în minutul 68. Elveţia a jucat în inferioritate numerică din minutul 77, când a fost eliminat Freuler.

La loviturile de departajare, pentru Spania au transformat Olmo, Moreno şi Oyarzabal şi au ratat Busquets şi Rodri. Pentru Elveţia a transformat Gavranovic şi au ratat Schaar, Akanji şi Vargas.

În semifinale, Spania va evolua, marţi, în compania învingătoarei din meciul dintre Belgia şi Italia, care se dispută de la ora 22.00.

LIVE SCORE Elveţia – Spania 1-1 (1-3 d.l.d)

Reclamă

Update 21.42: Oyarzabal aduce victoria! Spania se impune cu 3-1 la lovituri de departajare.

Update 21.41: Ratează Vargas!

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.40: Gol Gerard Moreno! 2-1 Spania.

Update 21.39: Akanji, a patra ratare!

Update: 21.38: Apără Sommer şutul lui Rodri!

Update 21.38: Schar ratează!

Update 21.37: Olmo aduce egalarea.

Update 21.36: Gavranovic, gol pentru Elveţia.

Update 21.35: Începe loteria penalty-urilor! Sergio Busquets nimereşte bara!

Reclamă

Update 21.30: Elveţia a rezistat din minutul 77 în inferioritate numerică şi a dus meciul la lovituri de departajare! Elveţia a eliminat Franţa la Bucureşti în acelaşi mod.

Update 21.24: Sommer prinde şi la lovitura de cap a lui Busquets. Mai sunt cinci minute din reprizele suplimentare.

Update 21.21: Ocazie mare Spania! Olmo este blocat şi el de Sommer!

Update 21:06: Ocazie fabuloasă Spania! Gerard Moreno şutează de la câţiva metri de Sommer, dar elveţianul reuşeşte să respingă!

Update 21.00: Ocazie Jordi Alba! Sommer a respins peste poartă şutul spaniolului de la 16 metri.

Update 20.57: Ratare uriaşă a lui Gerard Moreno. Servit perfect de Jordi Alba, atacantul Spaniei nu a reuşit să înscrie din cinci metri!

Update 20.50: Elveţia – Spania 1-1. E nevoie de prelungiri pentru a se decide echipa calificată în semifinale la EURO 2020. Urmează două reprize de 15 minute!

Update 20.45: Elveţia – Spania 1-1. Au fost arătate patru minute de prelungire!

Update 20.32: ELIMINARE Elveţia! Freuler a intrat cu talpa pe tibia lui Moreno şi a fost eliminat. Autorul pasei decisive la golul lui Shaqiri îşi lasă echipa în zece jucători din minutul 77.

Update 20.24: GOOOL Elveţia! Xherdan Shaqiri a marcat din centrul careului, după o gafă uriaşă a fundaşilor Spaniei. Este reuşita cu numărul 26 în tricoul Elveţiei pentru Shaqiri.

Update 20.20: Ocazie mare Elveţia! Zuber a trimis din colţul careului mic, dar Unai Simon a reuşit să respingă în afara terenului.

Update 20.11: Ocazie mare Elveţia! Zakaria, autorul autogolului din prima repriză, a trimis puţin pe lângă poartă cu capul, după un corner.

Update 20.00: A început repriza secundă a meciului dintre Elveţia şi Spania!

Update 19.45: E pauză la Sankt Petersburg. Spania a intrat în avantaj.

Update 19.32: După ce şi-a dat autogol, Elveţia are din nou ghinion. L-a pierdut pe Embolo, unul dintre jucătorii de bază.

Update 19.12: Uefa a revenit şi i-a „furat” golul lui Alba. Oficialii consideră că Denis Zakaria şi-a trimis în propria poartă. Este al treilea autogol de care beneficiază Spania la turneul final.

Update 19.08: GOOOL Spania! Jordi Alba a şutat, iar Zakaria şi-a trimis mingea în propria poartă!

Update 19:05: Fanul elveţian care a devenit vedetă la Bucureşti se află în tribune şi în Rusia.

Update 19:00: A început meciul!

Update 18.50: Spania are un singur eşec în ultimele 22 de meciuri contra Elveţiei.

EURO 2020 | Elveţia – Spania. Echipele de start

Elveția: Sommer – Elvedi, Akanji, Rodriguez – Widmer, Zakaria, Freuler, Zuber – Shaqiri, Embolo – Seferovic

Selecționer: Vladimir Petkovic

Spania: Simon – Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba – Koke, Busquets, Pedri – Ferran Torres, Morata, Sarabia

Selecționer: Luis Enrique

Duelul de foc se va disputa la Sankt Petersburg, de la ora 19:00. Ambele echipe au avut prestaţii remarcabile în optimile competiţiei.

Spania a trecut de Croaţia, scor 5-3, la capătul unui meci care a durat 120 de minute. Ibericii au devenit prima echipă care marchează 5 goluri în două meciuri consecutive. De asemenea, spaniolii au obţinut biletele pentru sferturile de finală după 9 ani.

De partea cealaltă, Elveţia a trimis-o acasă pe campioana mondială Franţa chiar la Bucureşti. Elveţienii au revenit incredibil, de la 1-3, şi au dus meciul în prelungiri. Soarta partidei a fost decisă la loviturile de departajare de la 11 metri, unde Mbappe a ratat, iar elveţienii au reuşit o performanţă incredibilă.

Elveţia – Spania, echipele probabile

Ovidiu Haţegan va fi în brigada de arbitri de la Elveţia – Spania

Ovidiu Haţegan va fi arbitru de rezervă la primul sfert de finală de la EURO 2020, dintre Elveţia şi Spania.

Partida se va desfășura vineri, 2 iulie, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg, și va fi condusă de o brigadă de arbitri englezească. Michael Oliver va fi la centru, Stuart Burt și Simon Bennett vor fi arbitri asistenți, iar al patrulea oficial va fi Ovidiu Hațegan.

La EURO 2020, Ovidiu Hațegan a arbitrat, de la centru, Italia – Țara Galilor (1-0), din grupa A și Polonia – Slovacia (1-2), din grupa E. De asemenea, arbitrul român a fost al patrulea oficial la Portugalia – Franța (2-2), din grupa F și Țara Galilor – Danemarca (0-4), din optimi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și