Închide meniul

Euro 2020 | Poza pe care şi-a imprimat-o Cristiano Ronaldo pe apărători + Femeia care l-a devansat! A marcat mai multe goluri la echipa naţională

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 26 iunie 2021, 17:53

Euro 2020 | Poza pe care şi-a imprimat-o Cristiano Ronaldo pe apărători + Femeia care l-a devansat! A marcat mai multe goluri la echipa naţională

Profimedia

Cristiano Ronaldo are o poză cu Georgina pe apărătorile cu care joacă la Euro 2020

Cristiano Ronaldo nu uită de iubita lui nici în timpul meciurilor şi a imprimat o poză cu Georgina Rodriguez pe apărătorile cu care joacă la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, poză cu Georgina pe apărători

Georgina s-a mândrit cu acest lucru pe contul ei de Instagram.

Instagram Georgina Rodriguez

Ronaldo a fost încurajat din tribune la meciul dintre Portugalia şi Franţa de Georgina şi de fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Junior.

„Siimmm”, a fost mesajul postat de Georgina, după duelul în care Ronaldo a înscris de două ori şi a egalat recordul de goluri în fotbalul internaţional, deţinut de Ali Daei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Christine Sinclair, femeia care l-a devansat pe Cristiano Ronaldo

Ronaldo este însă devansat de o femeie. Christine Sinclair a marcat pentru Canada de 186 de ori, scrie ESPN.

Ronaldo are acum 109 reuşite în tricoul Portugaliei, cu 77 de goluri mai puţin decât Christine! El îl poate depăşi pe Ali Daei în meciul din optimi, duminică, împotriva Belgiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo, taxat de Marco Rossi şi de Romelu Lukaku

Cristiano Ronaldo a fost catalogat drept „enervant” de selecţionerul Ungariei, Marco Rossi.

„E un mare campion, dar câteodată poate fi enervant. După ce a dat gol cu noi din penalty a sărbătorit de parcă ar fi marcat în finală. Lumea observă astfel de gesturi”, a spus antrenorul italian, recomandat de Mircea Lucescu pe banca României, potrivit goal.com.

Pe Cristiano Ronaldo l-a „taxat” şi belgianul Lukaku, cel care a luat titlul cu Inter şi a pus capăt dominaţiei lui Juventus.

„El este cel mai bun marcator, dar noi am câştigat Serie A. Nu cred că m-a motivat prezenţa lui Ronaldo. Mi-ar plăcea să am abilitatea lui de a dribla şi şutul său, cred că lui i-ar plăcea să aibă puterea mea şi felul în care joc cu spatele la poartă. Obiectivul meu e să câştig Euro cu Belgia”, a spus Lukaku înainte de duelul dintre Portugalia şi Belgia din optimi, citat de football-italia.net.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, devansat de o femeie
  • Poza de pe apărătorile cu care joacă la Euro

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul Vezi toate știrile
Citește și