Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Un fan al Italiei a sărbătorit alături de jucători! Marco Verratti a fost şocat: „Dar tu cine d…. eşti?!”

Mihai Ispas Publicat: 7 iulie 2021, 17:18

EURO 2020 | Un fan al Italiei a sărbătorit alături de jucători! Marco Verratti a fost şocat: „Dar tu cine d…. eşti?!

Un fan al Italiei s-a alăturat bucuriei de pe Wembley, la scurt timp după realizarea acestei poze

Profimedia

  • Moment inedit după calificarea Italiei în finală
  • Un fan a ajuns pe gazon lângă jucători

Italia a eliminat Spania la loviturile de departajare şi s-a calificat în finala Euro 2020. La sărbătoarea declanşată la final, s-a alăturat şi un suporter!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fan al Italiei a sărbătorit alături de jucători. „Dar tu cine d…. eşti?!”

Acesta a reuşit să ajungă pe gazon şi a vrut să apară în poza de grup a „Squadrei Azzurra”. Marco Verratti a rămas uimit când a întors capul spre stânga sa.

Clipul a ajuns pe reţelele sociale de unde a fost preluat şi de publicaţii precum Gazzetta dello Sport. „Dar tu cine d… eşti?!”, a fost replica lui Verratti, care în limba italiană conţine şi o înjurătură.

Reclamă

Jucătorii Italiei i-au dedicat victoria cu Spania lui Spinazzola

Poza de grup a fost realizată după ce Lorenzo Insigne a îmbrăcat un tricou cu numele lui Spinazzola, fotbalistul care s-a accidentat grav la Euro 2020, în meciul cu Germania, şi a fost operat. Toţi jucătorii şi staff-ul i s-au alăturat lui Insigne. „Spina, Spina!”, au scandat în cor.

Reclamă

Spinazzola a văzut meciul de acasă și a avut o explozie de bucurie la final. Imaginile au fost făcute publice de soția jucătorului și au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

Leonardo Bonucci, confundat cu un fan al Italiei

După ce s-a bucurat alături de colegi, Leonardo Bonucci a mers la un grup de fani italieni din tribune. Când a încercat să revină pe teren, a fost însă blocat de un steward, care l-a confundat cu un fan al Italiei!

Reclamă 4 / 0/3

„A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat vreodată. Felicitări Spaniei pentru joc. Încă o dată, Italia a arătat că are valoare, inimă şi capacitatea de a suferi. Este o bucurie venită din suferinţă şi este minunat. Avem trei zile să ne recuperăm”, a declarat Bonucci.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marco Verratti a fost prezentat oficial de Al-Arabi
Fotbal extern • 13 sept., 20:32
Marco Verratti a fost prezentat oficial de Al-Arabi. Italianul a plecat de la PSG după 11 ani
Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG
Ligue 1 • 9 aug., 22:11
Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon
Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal
Ligue 1 • 27 iul., 8:59
Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Saudiţii vor alt star de la PSG
Extra • 30 iun., 17:35
Un român, printre hoţii care l-au jefuit pe Marco Verratti! Acesta a fost arestat alături de alţi 5 infractori
Marco Verratti, în vacanță în Ibiza
Extra • 27 iun., 22:17
FOTO
Jaf de 3 milioane de euro la vila lui Ronaldo Nazario din Ibiza. Marco Verratti își petrecea vacanța acolo