Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Un fan în tricoul Rusiei, gest nebun la Glasgow! Ce a păţit după ce a mers între fanii Ucrainei

Mihai Ispas Publicat: 30 iunie 2021, 13:52

EURO 2020 | Un fan în tricoul Rusiei, gest nebun la Glasgow! Ce a păţit după ce a mers între fanii Ucrainei

Profimedia

Ucraina, bucurie alături de fani, după calificarea în sferturile Euro 2020

  • Incidente la Suedia – Ucraina
  • Un fan cu tricoul Rusiei a fost agresat

Conflictul de la meciul dintre Suedia şi Ucraina a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fan în tricoul Rusiei a mers între fanii Ucrainei

Fanul care purta tricoul Rusiei este lovit, în timp ce o altă persoană încearcă să-l apere şi îl acoperă cu un steag al Ucrainei.

În cele din urmă, el ar fi rămas fără tricoul şi stegul cu însemele Rusiei, ţară aflată în conflict cu Ucraina. Forţele de ordine au intervenit şi l-ar fi evacuat pe fanul respectiv, potrivit contului de Twitter Zorya Londonsk.

Reclamă

Reclamă

Înaintea incidentului, „înfrăţirea” fanilor era lăudată pe reţelele sociale.

Ucraina s-a calificat în sferturile Euro 2020

Ucraina a învins-o pe Suedia cu 2-1, după prelungiri, şi s-a calficat în premieră în sferturile de finală la un Campionat European. Golul decisiv a venit când toată lumea se pregătea de lovituri de departajare. Introdus în prelungiri, „anonimul” Artem Dovbyk a devenit vedetă cu golul din minutul 120+1.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că este destinul. Nu am cuvinte să descriu. Am intrat în teren doar datorită circumstanţelor. Antrenorul a spus că trebuie să ajut echipa şi să îmi aştept şansa. Mi-a transmis să stau în careul lor tot timpul şi să aştept momentul potrivit. Nu mă consider un erou, chiar dacă toată lumea îmi spune asta. Abia încep să realizez ce se întâmplă. Nu cred că o să dorm în noaptea asta. Va fi o noapte lungă”, a spus Artem Dovbyk, citat de uefa.com, la finalul meciului dintre Suedia şi Ucraina, de la Glasgow.

Andriy Shevcenko a lăudat eroismul jucătorilor săi şi a dezvăluit că a vrut să fie victorios sub privirile copiilor săi.

„Le sunt recunoscător tuturor celor care au venit aici să ne susţină. Familia mea, copiii mei au fost aici. Am vrut atât de mult să realizez asta! Mulţumesc echipei mele pentru toate eforturile pe care le-a depus, pentru eroismul de care a dat dovadă”, a spus fostul mare atacant, citat de aceeaşi sursă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe, în meciul Franța - Elveția, de la Bucureșt
Euro 2020 • 19 iun., 17:49
Kylian Mbappe a vrut să se retragă de la națională după ce a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, de la Euro 2020!
Fani ai lui Rangers se bat pe o stradă din Glasgow
Europa League • 19 mai, 8:34
Fanii lui Rangers s-au bătut între ei după finala Europa League! Două femei și-au cărat pumni și picioare
Fotbal extern • 28 mart., 16:38
Christian Eriksen va reveni pe stadionul unde a suferit stopul cardiac la Euro 2020: „Voi alerga exact în locul în care s-a întâmplat totul!”. Ce a spus înaintea meciului Danemarca – Serbia
Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona
Fotbal extern • 4 ian., 23:25
Şeicul lui Newcastle a dat lovitura! Primul transfer făcut de Mohammed Bin Salman. S-a înţeles cu un titular din finala EURO 2020
Christian Eriksen
Fotbal extern • 4 nov., 13:28
Inter îl dă la schimb pe Christian Eriksen. Cu cine negociază campioana Italiei pentru a scăpa de salariul uriaș al danezului