Închide meniul

„Atenţie la excesul de încredere!” Belgienii, reacţie acidă după ce Gică Hagi a prezis că România va ajunge în semifinale la EURO

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 18:35

Reclamă
„Atenţie la excesul de încredere! Belgienii, reacţie acidă după ce Gică Hagi a prezis că România va ajunge în semifinale la EURO

Belgienii, reacţie acidă după ce Gică Hagi a prezis că România va ajunge în semifinale la EURO 2024

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Belgienii au avut o reacţie acidă, după ce Gică Hagi a prezis faptul că România va învinge Belgia şi va ajunge chiar până în semifinale la EURO 2024. Jurnaliştii belgieni au oferit o replică dură şi l-au avertizat pe „Rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va împărţi Grupa E de la EURO 2024 cu Belgia, Ucraina şi Slovacia. „Tricolorii” vor înfrunta favorita grupei pe 22 iunie, de la ora 22:00.

Belgienii, reacţie acidă după ce Gică Hagi a prezis că România va ajunge în semifinale la EURO 2024

Gică Hagi a declarat că are mare încredere în naţionala României, mărturisind că „tricolorii” pot trece de grupe şi pot ajunge chiar în „careul de aşi”. Declaraţia „Regelui” nu a trecut neobservată de belgieni, care l-au atenţionat pe managerul de la Farul, cu privire la „excesul de încredere”.

Belgienii au amintit de unica victorie înregistrată de România la un European, mărturisind că în prezent, Edi Iordănescu se bazează pe jucători care au trecut prin campionatul Belgiei.

„La 59 de ani, Hagi încă e un nume foarte popular în fotbalul românesc și are gânduri mărețe pentru naționala României. De la Generația de Aur a lui, din anii ’90, România a avut mari dificultăți în a se face auzită pe scena internațională. Tricolorii nu s-au mai calificat la un Mondial din 1998 și n-au mai câștigat un meci la EURO din 2000.

Reclamă
Reclamă 4

Declarația fostului jucător de la Real și Barca nu a trecut neobservată. Rămâne de văzut dacă se va confirma pe teren sau nu.

Dar atenție la excesul de încredere! Încrederea pare că a renăscut printre români. Echipa se bazează în special pe vechi cunoștințe ale noastre din Belgia, cum ar fi Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Ianis Hagi sau Denis Drăguș”, au notat belgienii de la walfoot.be.

Probleme pentru Belgia, înainte de EURO 2024! Trei jucători, incerţi pentru primul meci

Belgia se confruntă cu probleme, înainte de startul EURO 2024. Trei jucători importanţi din cadrul lotului se antrenează separat şi pot rata primul meci de la turneul final din Germania, care va debuta pe 14 iunie.

Reclamă

Directorul sportiv al naţionale Belgiei a anunţat că trei jucători nu se refăcuţi complet şi selecţionerul Domenico Tedesco s-ar putea să nu se bazeze pe ei, la primul meci din grupă. Belgia se va duela cu Slovacia, pe 17 iunie, la Frankfurt, în aceeaşi zi în care România se va confrunta cu Ucraina, la Munchen.

Cei trei jucători belgieni, care sunt incerţi pentru duelul cu Slovacia, sunt Jan Vertonghen, Arthur Theate şi Youri Tielemans. În locul mijlocaşului, Domenico Tedesco ar urma să-l titularizeze în primul meci pe Alex Witsel.

„Analizăm situația zilnic. Intenția ar fi să mergem în Germania cu un lot de 25 de jucători, dar depinde de anumite circumstanțe.

Primul meci, cel cu Slovacia, este posibil să vină prea devreme pentru anumiți jucători. Nu e nevoie să forțăm acum, trebuie să urmărim individual fiecare situație”, a transmis Frank Vercauteren, conform Het Laatste Nieuws, citat de sport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și