Închide meniul

„Cel mai slab!” Dănuț Lupu, atac la adresa unui tricolor după Belgia – România 2-0! Nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf

Alex Ioniță Publicat: 23 iunie 2024, 16:29

Reclamă
„Cel mai slab! Dănuț Lupu, atac la adresa unui tricolor după Belgia – România 2-0! Nu s-a ferit de cuvinte și l-a făcut praf

Dănuț Lupu, atac la adresa unui tricolor după Belgia - România 2-0!

Dănuț Lupu,după ce a ieșit din închisoare / AntenaSport

Dănuț Lupu a lansat un atac la adresa unui tricolor după Belgia – România 2-0! Fostul internațional a răbufnit după ce a văzut prestația acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în cauză este Nicolae Stanciu, care nu a avut o evoluție strălucită în partida cu vedetele lui Domenico Tedesco. După meci, căpitanul echipei naționale a fost notat de specialiștii de la sofascore.ro cu 6,6.

Dănuț Lupu, atac la adresa unui tricolor după Belgia – România 2-0!

Fostul internațional este de părere că meciul cu Belgia a fost cel mai slab făcut de Nicolae Stanciu, de la debutul la echipa națională.

Dănuț Lupu și-a argumentat opinia și a spus că mijlocașul a greșit o serie de pase în al doilea meci de la EURO 2024, dar și că acesta nu a avut aceași dorință de joc ca în partida cu Ucraina.

Totuși, Lupu a menționat că speră ca Stanciu să facă un meci bun cu Slovacia.

Reclamă
Reclamă

”Stanciu a fost într-o zi nefastă. Eu cred că a fost cel mai slab joc al lui de când e la echipa națională. A greșit șapte pase consecutive. Eu cred că i-a dăunat și declarația pe care a făcut-o după jocul cu Ucraina. Cred că foarte multă lume i-a reproșat lucrul ăsta și cred că l-a afectat psihic.

Nu am văzut nici dorința aia cu care ne-am obișnuit de la Stanciu. Părea că nu l-a interesat foarte mult. De alergat poate toată lumea să alerge. Să greșești șapte pase una după alta. Mi s-a părut că nu a fost la fel de conectat ca la meciul cu Ucraina. A fost cel mai slab joc al lui. Îmi doresc din tot sufletul ca miercuri să mă contrazică”, a spus Dănuț Lupu, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit numele tricolorului pe care l-ar transfera la FCSB!

Gigi Becali a recunoscut că a fost impresionat de prestațiile lui Andrei Rațiu și a dezvăluit că a dorit să îl transfere la FCSB și în trecut.

Reclamă

Totuși, patronul a spus că nu a avut posibilitatea unui transfer, din cauza salariului mare pe care tricolorul îl are la Rayo, în La Liga.

Becali a încurcat însă culoarea părului lui Rațiu și a spus că acesta este vopsit verde. În realitate, jucătorul echipei naționale este vopsit albastru, lucru care i-a atras porecla de „Sonic”, datorită culorii acestuia, dar și a vitezei, caracteristici ale personajului din desenele animate, cu care este asociat românul.

„Man e Man, nu ai ce să zici, e un jucător valoros. În plus, mie îmi place de mult de ăla care e vopsit în cap verde (n.r. albastru – Andrei Rațiu), e bun fotbalist.

M-am gândit întotdeauna să îl iau, dar nu am avut posibilitatea, nu ai cum să îl iei, joacă prin Spania, are salariu mare, nu știu cât are, 700.000, nu pot să-l iau”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și