Închide meniul
EXCLUSIV

Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 martie 2024, 15:50

Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Acţionarul minoritar al Farului a dat de înţeles că Ianis Hagi şi Radu Drăguşin s-ar regăsi în lotul naţionalei pentru EURO 2024 dacă ar fi el selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, şi Horaţiu Moldovan, care foarte probabil va fi titular diseară, ar fi în lotul pentru EURO dacă acesta ar fi alcătuit de Marica.

Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner!

(n.r.: Pe Ianis Hagi îl vezi acolo, în primul 11 sau îl vezi la EURO?) Eu sunt pentru jucătorii care joacă în afară. Chiar dacă joacă mai puţin, ei se luptă cu cei mai buni.

Doar să fii acolo, în mediul ăla, deja ai crescut mult ca fotbalist.

E cazul si lui Horatiu Moldovan, e cazul şi al lui Drăguşin”, a declarat Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”

Ciprian Marica a făcut declaraţii înainte de Columbia – România, meci care se va vedea exclusiv în această seară, de la ora 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Fostul atacant al naţionalei, în prezent acţionar minoritar la Farul Constanţa, va urmări din tribune meciul României.

Ne bucurăm de fotbal. Aşteptăm să avem un meci frumos diseară, în care echipa naţională să ne recâştige încrederea şi entuziasmul pe care l-am avut la finalul campaniei.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Să ne aşteptăm la un spectacol total în tribune? Vor fi foarte mulţi sud-americani, dar şi români) Ne place atmosfera asta din America de Sud şi sperăm să o trăim diseară pe Metropolitano, acolo unde jucătorii noştri trebuie să se obişnuiască cu atmosfera ostilă, poate, de multe ori, ceea ce vom trăi şi la EURO.

Cumva nu mă aştept să ne impunem prea mult stilul de joc. Asta pentru că întâlnim un adversar în formă. Columbia e o echipă care nu pierde de doi ani. Mai mult decât atât, câştigă ultimul joc, cu Spania, nu întâmplător.

Sunt curios cât de inspirat va fi Edi Iordănescu şi cum va alcătui primul 11″

Cu jucători de la Liverpool, Luis Diaz, de la Leverkusen, Puerta, cu jucători de la Leipzig, sunt o echipă bună. Vom avea un meci asemănător cu ce vom trăi la EURO, în care vom suferi, la sacrificiu.

Sunt curios cât de inspirat va fi Edi Iordănescu şi cum va alcătui primul 11.

(n.r.: Se pare că vrea să testeze, a schimbat majoritatea jucătorilor. Cum ţi se pare lucrul acesta?) Mai sunt, în afară de cel cu Columbia, înţeleg că mai sunt două meciuri amicale, înainte de EURO.

Cumva, e normal să vrei să îi vezi nu numai la echipele de club, ci şi la echipa naţională, acolo unde e alt nivel. E justificată chestia asta, mă aştept ca la următoarele partide deja să contureze primul 11 şi ceea ce vrem să jucăm la EURO.

Pe lângă teste, avem nevoie şi de omogenitate, trasee de joc, avem nevoie de a închega un grup solid. Clar, trebuie să le dai, zic eu, cel puţin două amicale, să ştii ce vrei să joci”, a declarat Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Columbia – România LIVE VIDEO, ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Columbia – România va LIVE VIDEO, de ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al României înainte de EURO se va juca la Madrid, pe stadionul ce lor de la Atletico Madrid.

România joacă al doilea meci din 2024 în faţa unei dintre cele mai în formă naţională din lume. Columbia are numai puţin de 20 de meciuri consecutive fără înfrângere. Mai mult, naţionala lui Luis Diaz a învins acum câteva zile Spania.

Dacă ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor, Columbia porneşte clar cu prima şansă. Dar tricolorii lui Edi Iordănescu au demonstrat, mai ales în partida cu Elveţia, o naţională care se poate compara cu cea a Columbiei, că prin organizare şi dăruire pot obţine rezultate mari.

Primul 11 folosit de Columbia în amicalul cu Spania are o cotă de piaţă de 162.000.000 de euro. Cel mai valoros jucător al columbienilor este starul lui Liverpool, Luis Diaz. Acesta este cotat de site-ul Transfermarkt la 75.000.000 de euro.

România răspunde şi ea cu un jucător din Premier League. Radu Drăguşin este cel mai bine cotat tricolor cu 25.000.000 de euro. Valoarea totală a jucătorilor trimişi în primul 11 de Edi Iordănescu în amicalul cu Irlanda de Nord a fost de 56.000.000 de euro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și