Închide meniul

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 22:34

Reclamă
Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională!

Giovanni Becali, cu presa / Hepta

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Impresarul a fost dat pe spate de un tricolor și a avut doar cuvinte de laudă despre acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Denis Drăguș, care a fost prezentat oficial de Trabzonspor chiar în timpul Campionatului European din Germania.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională!

Denis Drăguș a contribuit decisiv la calificarea României în „optimile” EURO 2024. Atacantul naționalei a avut prestații bune în toate partidele din faza grupelor.

De asemenea, acesta a marcat un gol în victoria istorică cu Ucraina, partidă încheiată cu scorul de 3-0, în favoarea tricolorilor.

Acum, Giovanni Becali este de părere că Denis Drăguș va fi un titular incontestabil în naționala lui Edi Iordănescu, dat fiind faptul că a avut evoluții bune atât la echipa de club, cât și la echipa națională.

Reclamă
Reclamă 4

”Denis Drăguș i-a salvat singur pe Gaziantep. A plecat (n.r. la Trabzonspor) că a dat 14 goluri în Turcia și acum câștigă peste un milion de dolari. Băiatul și-a făcut treaba acolo. Și-a găsit cadența și cred că devine titularul de bază al echipei naționale”, a spus Giovanni Becali, la digisport.ro.

Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu!

Iordănescu Jr. se confruntă cu o mare problemă în aceste zile, din cauza faptului că Nicușor Bancu nu va putea juca în „optimile” EURO 2024, din cauza cartonașelor galbene încasate în faza grupelor.

Astfel, selecționerul echipei naționale va trebui să improvizeze o mutare, având în vedere că Nicușor Bancu este singurul fundaș stânga „de meserie” din lotul convocat la EURO 2024.

Reclamă

Marius Șumudică a venit însă cu un sfat important pentru Edi Iordănescu. „Șumi” este de părere că România ar trebui să joace într-un sistem cu 3 fundași, la meciul cu Olanda.

„Eu cred că Sorescu e un tip mult mai ofensiv. Sorescu se preta acolo dacă jucam cu trei fundași centrali. Sorescu să facă banda stânga și Rațiu să facă banda dreaptă. 

Din punct de vedere defensiv, Mogoș cred că e mai fundaș decât Sorescu. Eu așa văd. Dar eu îl cunosc pe Sorescu. Poate să joace oricând și acolo. E mult mai rapid, chiar dacă nu e la fel de înalt ca Mogoș.

Eu în meciul ăsta aș juca cu trei fundași centrali. Aș juca în trei, cu Sorescu bandă stânga și cu Rațiu pe dreapta. Aș juca în oglindă de joacă ei.

Atenție, pentru că Ucraina, contra Belgiei a jucat în trei fundași centrali și a pus probleme. Noi dacă jucăm în patru cu Olanda o să avem din nou mari probleme, pentru că vor avea superioritate la mijlocul terenului”, a spus Marius Șumudică, la fanatik.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și