Închide meniul

Un supercomputer a prezis cum va arăta TOP 5 al celor mai buni marcatori de la EURO 2024! Un adversar al României este pe listă!

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 21:54

Reclamă
Un supercomputer a prezis cum va arăta TOP 5 al celor mai buni marcatori de la EURO 2024! Un adversar al României este pe listă!

Un supercomputer a prezis cum va arăta TOP 5 al celor mai buni marcatori de la EURO 2024!

Un supercomputer a prezis cum va arăta TOP 5 al celor mai buni marcatori de la EURO 2024! Printre numele mari se află și un adversar al tricolorilor, din Grupa E a Campionatului European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Romelu Lukaku, starul echipei naționale a Belgiei. Tricolorii îl vor avea ca adversar pe atacant pe data de 22 iunie, de la ora 22:00. Meciul dintre România și Belgia va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Un supercomputer a prezis cum va arăta TOP 5 al celor mai buni marcatori de la EURO 2024!

5. Jude Bellingham – Jucătorul lui Real Madrid se află într-o formă excelentă, după un prim sezon „de vis” în capitala Spaniei! În mod surprinzător, supercomputer-ul l-a plasat doar pe poziția a 5-a, potirvit informațiilor oferite de tribuna.com.

Jude Bellingham / Profimedia

 

 

Reclamă
Reclamă 4

 

 

 

Reclamă

 

4. Romelu Lukaku – Adversarul României de la EURO 2024 are statistici de excepție la echipa de club. În momentul de față, este împrumutat de la Chelsea la AS Roma. Belgianul a înscris peste 50 de gouri în 3 sezoane, iar la echipa naționașă a adunat 85 de reușite în 115 meciuri. De asemenea, este deținătorul recordului de reușite din calificări. Atunci, a reușit să marcheze 14 goluri în 8 partide.

Romelu Lukaku a înscris 4 goluri în decurs de 20 de minute
Romelu Lukaku / Profimedia

3. Cristiano Ronaldo – Chiar dacă a ajuns la 39 de ani, superstarul din naționala Portugaliei rămâne o prezență în acest top. Cel mai bun marcator din istoria meciurilor internaționale speră să aibă un turneu final excelent, dat fiind faptul că este posibil ca acesta să fie ultimul EURO la care participă. Datorită competitivității sale, lusitanul a fost inclus în acest top de către supercomputer.

Cristiano Ronaldo / Profimedia

2. Harry Kane – După un prim sezon incredibil la Bayern Munchen, atacantul Angliei este considerat drept al 2-lea favorit în lupta pentru titlul de cel mai bun marcator de la EURO 2024. Kane a încheiat sezonul cu 44 de goluri în 45 de meciuri pentru Bayern. De asemenea, acesta are și cifre incredibile în tricoul Angliei: 63 de goluri în 91 de meciuri.

Harry Kane, bucurie după un gol marcat pentru Anglia
Harry Kane / Profimedia

1. Kylian Mbapppe – Noul jucător de la Real Madrid a cucerit titlul de cel mai bun marcator al turneului și la Cupa Mondială din 2022. În vârstă de 22 de ani, campionul mondial din 2018 speră să facă un turneu de excepție și în Germania.

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!

În discursul său, Mbappe a dat de înțeles că principalul motiv pentru care nu va participa la Jocurile Olimpice este transferul la Real Madrid. Superstarul francez a spus că echipa din capitala Spaniei nu îi permite să facă parte din lotul lui Thierry Henry, pentru JO.

„Clubul meu are o poziţie foarte clară, de acum încolo cred că nu voi participa la JO. Pur şi simplu aşa stau lucrurile. Mă alătur unei noi echipe. Să ajungi în septembrie pentru o nouă aventură nu este cel mai bun mod de a începe o aventură.

Acum, o să urez succes echipei Franţei. Voi urmări toate meciurile, bineînţeles, în calitate de suporter. Voi fi spectator. Sper ca băieţii să aducă acasă medalia de aur”, a spus Mbappe, citat de news.ro.

În momentul de față, Mbappe se află în lotul lui Didier Deschamps pentru EURO 2024. Atacantul va debuta la turneul final din Germania mâine, pe data de 17 iunie, împotriva Austriei.

Partida va începe de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și