Închide meniul

Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci: „Eu sunt PAOK”

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 21:02

Reclamă
Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci: Eu sunt PAOK”

Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci

Răzvan Lucescu / Antena Sport

Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci. Tehnicianul român a impresionat pe toată lumea pe banca celor de la PAOK, având în vedere performanțele realizate de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, echipa din Salonic este pe primul loc în campionatul din Grecia. De asemenea, elevii lui Răzvan Lucescu s-au calificat și în optimile UEFA Conference League, o performanță de senzație, având în vedere că grecii i-au „suflat” primul loc lui Eintracht Frankfurt, favorita grupei.

Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci. Dezvăluirea românului

Tehnicianul celor de la PAOK, care tocmai s-a înțeles cu patronul echipei pentru prelungirea contractului, a dezvăluit faptul că s-a aflat în tratative cu șefii clubului încă din vară, pentru a-și prelungi angajamentul. La momentul respectiv, acesta le-a transmis un mesaj prin care i-a impresionat pe oficialii liderului din Grecia.

„Nu ascund că am avut această discuție și în vară, iar eu eu am spus mereu că „sunt PAOK»… sunt al lui PAOK. Aici am făcut istorie și am trăit momente unice, fenomenale, dar și de mare decepție. Nu cred că s-a pus vreodată problema să ne gândim prea mult sau să negociem.

Am spus mereu că atunci când va fi cazul, nu va fi o discuție foarte lungă. Și așa s-a și întâmplat ieri… Am discutat cu patronul și mi-a spus că vrea să prelungim și atunci am spus să ne lăsăm reprezentanții să se ocupe de asta și amândoi să ne vedem ce avem de făcut. Pentru că suntem într-un moment interesant pentru echipă și pentru suporterii lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a reveni în Liga 1

În prezent antrenor la PAOK Salonic, românul de 54 de ani nu scoate din calcul posibilitatea de a antrena din nou o echipă din România. Ultima oară, Răzvan Lucescu a antrenat-o pe Petrolul Ploieşti în campionatul României, în urmă cu 10 ani.

Revenit în ţară pentru sărbătorile de iarnă, Răzvan Lucescu a fost întrebat despre posibilitatea de a antrena din nou în Liga 1. Lucescu a cucerit titlul cu PAOK în Grecia, a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al-Hilal şi a obţinut şi calificarea în primăvara Conference League din acest an alături de formaţia din Grecia.

În acest moment, Lucescu vrea să continue să antreneze în străinătate, atâta timp cât are succes la cluburile pe care le conduce:

Reclamă 4 / 0/3

„În țară m-aș putea întoarce oricând, atât timp cât am succes și un parcurs afară, cred că e corect pentru cariera mea profesională să mă gândesc la a rămâne afară”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și