Închide meniul

„Mi-au vorbit atât de violent! Mi-au spus că nu voi mai juca!” Kylian Mbappe, discurs furibund după plecarea de la PSG

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 19:02

Reclamă
„Mi-au vorbit atât de violent! Mi-au spus că nu voi mai juca! Kylian Mbappe, discurs furibund după plecarea de la PSG

Kylian Mbappe, discurs furibund după plecarea de la PSG şi transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe, la o conferinţă de presă/ Profimedia

Kylian Mbappe a avut un discurs furibund, după plecarea de la PSG şi după semnarea contractului cu Real Madrid. Starul francez a dezvăluit prin ce a trecut la campioana Franţei, după ce i-a anunţat pe oficialii echipei de faptul că nu-şi va prelungi contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe s-a despărţit în această vară de PSG şi a fost deja prezentat oficial de Real Madrid! Atacantul francez a semnat un contract valabil

Kylian Mbappe, discurs furibund după plecarea de la PSG şi transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a susţinut prima conferinţă de presă, după transferul la Real Madrid. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că va evolua la echipa pe care o susţine încă din copilărie, mărturisind că i s-a îndeplinit un vis.

De asemenea, Mbappe a oferit declaraţii şi despre situaţia pe care a traversat-o la PSG. Acesta a fost „ameninţat” că nu va mai juca la campioana Franţei, în sezonul recent încheiat, dat fiind faptul că a refuzat să-şi mai prelungească înţelegerea.

Mbappe a dezvăluit că a fost salvat de antrenorul echipei, Luis Enrique, şi de directorul sportiv al francezilor, Luis Campis, după ce a fost exclus din lotul campioanei Franţei.

Reclamă
Reclamă 4

„Am vrut să mă exprim înainte de a începe această conferință de presă. Toată lumea știe pe acum, voi fi jucătorul lui Real Madrid pentru cel puțin 5 sezoane. Este o bucurie imensă, un vis devenit realitate. Sunt foarte entuziasmat să ajung la acest mare club, cel mai mare din lume.

Sunt extrem de mândru să pot sosi la acest club, la care am visat mereu să fiu. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au ajutat direct sau indirect.

„Luis Enrique şi Luis Campos m-au salvat!”

Vin cu multă smerenie, emoțiile sunt mari, dar port o responsabilitate, fiind căpitanul naționalei Franței. Nu voi răspunde la alte întrebări decât cele care țin de selecționată. Prefer să protejez echipa națională, pentru că avem o vară grozavă înaintea noastră.

Reclamă

Credeam că nu voi juca, dar din momentul în care am pășit pe teren, consider că a fost un sezon de succes. Sunt chiar mai mândru de acest sezon știind prin ce a trebuit să trec. Chiar dacă nu am jucat cel mai bun fotbal al meu, cred că este cel mai bun sezon din cariera mea.

Mi-au spus-o în față (n.r. – conducătorii), mi-au vorbit atât de violent încât eram convins că nu voi juca. Luis Enrique și Luis Campos m-au salvat.

Fără ei, nu aș mai fi pășit niciodată pe teren pentru PSG. De asta ambiția mea a fost la alt nivel în acest sezon. Jocul meu nu a fost la aceleași standarde, dar m-am simțit mândru doar să joc, să leg meciurile și să câștig trofee. Anul viitor, un astfel de sezon nu mă va mai satisface”, a declarat Kylian Mbappe, la conferinţa de presă premergătoare partidei amicale a Franţei, cu Luxemburg, conform lequipe.fr.

Real Madrid, plan grandios pentru prezentarea lui Mbappe pe Bernabeu

Real Madrid are un plan grandios pentru prezentarea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Campioana Europei a anunţat, oficial, transferul starului francez.

Real Madrid plănuieşte un show spectaculos pentru a-şi prezenta noua achiziţie, Kylian Mbappé. Dar este puţin probabil ca acesta să aibă loc până după Campionatul European sau la finalul parcursului Franţei la competiţia din Germania.

Potrivit L’Équipe, cele două părţi au decis o prezentare pe stadionul Santiago Bernabeu, pe 15 sau 16 iulie, dar acest lucru s-ar putea schimba în funcţie de rezultatele naţionalei Franţei. Din cauza Covid 19 şi apoi a lucrărilor la stadion, Mbappé va fi primul jucător din 2019 şi Eden Hazard care va avea onoarea de a fi prezentat noilor săi fani pe stadionul madrilen, scrie news.ro.

Real, care este convinsă că francezul va umple cele 80.000 de locuri de pe Bernabeu şi chiar va lăsa mii de oameni la porţi, pregăteşte un spectacol cum nu a mai făcut până acum, cu videoclipuri cu cele mai bune acţiuni de joc ale francezului pe un ecran gigant şi, cel mai probabil, un foc de artificii. Aşa cum se obişnuieşte pentru acest tip de eveniment, se aşteaptă ca intrarea să fie gratuită.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și