Închide meniul

Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2024, 23:11

Reclamă
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024

Răzvan Lucescu, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Antrenorul român, care a cucerit titlul cu PAOK, LIVE în AntenaPLAY, a spus cât trebuie să achite clubul care şi-l doreşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a fost întrebat de interesul lui Beşiktaş. El a spus că nu a avut încă nicio discuţie şi a precizat că orice club care îşi doreşte să îl aducă trebuie să discute cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis.

Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK!

L-am semnat în februarie (n.r: noul contract). Clauza este 2 milioane pentru Europa de Vest şi 4 milioane pentru celelalte.

Sunt două campionate câştigate şi unul furat! În istoria de 98 de ani a clubului, sunt 4 campionate, 2 câştigate cu mine.

Eu aici am trăit o satisfacţie uriaşă. Nu mi-e uşor să mă desprind de aici şi nu ştiu dacă vreau să mă desprind, chiar dacă se dau lupte intense.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r.: despre interesul lui Beşiktaş) Nu ştiu, am contract, aşa că nu m-a interesat până acum nicio discuţie cu nimeni, cu niciun fel de agent. Cine vrea să mă ia trebuie să vorbească cu patronul”, a declarat Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

„N-am dormit deloc, dar n-am băut”

(n.r.: Te consideri cel mai bun antrenor român?) Doamne fereşte! Nu m-am gândit la asta, nu mă preocupă.

N-am dormit deloc. Dar n-am băut, staţi liniştiţi, că n-am avut timp.

Reclamă

A fost totul foarte special şi concentrat. Dificultatea, presiunea acestei dificultăţi a venit de câteva săptămâni.

A fost o perioadă grea. După ultimul meci de acasă, contra lui Panathinaikos, când practic totul era la mâinile noastre, a fost o perioadă de 3 zile în care nu reuşeam să îmi opresc inima. O lua razna total.

„A trebuit să fim foarte atenţi ce le transmitem jucătorilor”

Era anxietatea că avem mâinile pe trofeu şi l-am putea scăpa printre degete. S-a creat o stare specială şi a trebuit să fim foarte atenţi ce le transmitem jucătorilor.

Nici în sufletul lor nu era linişte. Toată lumea la Salonic ne-a transmis această dorinţă extarordinară de a câştiga titlul. Era şi orgoliul de a-l câştiga pe terenul lui Aris.

Nu a fost greu să îi motivez. Erau motivaţi. Era greu să îi facem să îşi menţină calmul şi echilibrul. Oricum meciul a fost unul tensionat. Am ştiut că cei de la Aris vor juca cu o determinare totală, ceea ce e normal. Nu le-am zis nimic special (n.r: jucătorilor). Le-am arătat ce s-a întâmplat tot anul. Le-am adus aminte de meciurile grele pe care le-am avut. De meciurile în care am întors rezultatul. Le-am reamintit de absolut tot parcursul lor fantastic şi de faptul că nimeni nu le dădea nicio şansă.

Prin munca noastră fantastică am ajuns să fim la mâna noastră. Că trebuie să ne gândim doar la ce avem de făcut pe teren, să nu ne intereseze ce se întâmplă în tribune. A fost un meci foarte complicat. Cred că arată imaginea întregului nostru sezon. Nu am gestionat foarte bine începutul, mi s-a părut că am avut trac. Am marcat, apoi am primit un gol fabulos, prin Moron. Nu numai că au egalat, dar modul în care au egalat… Reacţia care a fost. După aia am rămas în 10 minute în ultimele 15 minute. Aris împinsă de la spate. Am trecut peste asta, am câştigat şi, după aia, bineînţeles că a început descătuşarea.

Ne-au preluat, ne-au dus cât mai departe de stadionul lui Aris. Aici e ceva incredibil. Am stat exact cât trebuia, nici prea mult, nici prea puţin, după care ne-am urcat în autobuzul descoperit.

„Arbitrajul a fost catastrofal. A făcut ce a putut să încurce”

Arbitrajul catastrofal. Primul gol, în secunda 30, nu a fost fault. Dimpotrivă, a fost faultat al nostru. Al doilea, la fel, un fault absolut normal, de galben. Intenţionat l-a dat afară. A făcut tot ce a putut să încurce şi să nu câştigăm.

Beneficiază de un ajutor imens, are o forţă incredibilă (n.r: AEK). Au fost fotografiaţi patronul lui AEK cu cel al lui Aris. Acum, că or fi avut alte afaceri, nu ştiu. Eu n-am dreptul să comentez. AEK are un antrenor extraordinar, Almeyda, şi are un grup de jucători de anvergură, dar anul acesta a fost al nostru.

(n.r: Taison a fost un jucător exponenţial. Ţi l-a recomandat nea Mircea?) Nu. Când s-a discutat de venirea lui, eu am zis imediat ‘Da’. Ştiam de relaţia lui cu tatăl meu, îmi plăcea foarte mult, nu aveam nicio ezitare. După aia, l-am întrebat pe tatăl meu cum se comportă ca să ştiu cum trebuie gestionat. Un suflet deosebit, de copil, dar matur. Un băiat care atunci când simte că lumea îi dă încredere, îţi dă de trei ori mai mult”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru sursa citată.

Răzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!

Răzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK. Antrenorul român a cucerit al doilea titlu pe banca grupării din Salonic. Aris – PAOK, scor 1-2, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

PAOK era obligată să câştige în deplasarea cu Aris, în ultima etapă, pentru a fi matematic campioană. Thomas l-a dus în extaz pe Răzvan Lucescu după o jumătate de oră, dar Moron a înscris un gol fabulos cu care a restabilit egalitatea. Răspunsul oaspeţilor a venit în minutul 62. Taison a marcat cu un şut senzaţional şi i-a adus victoria lui PAOK.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și