Închide meniul

Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 18:12

Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant

Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"

Ianis Hagi, în timpul meciului România - Irlanda de Nord / Profimedia

A venit o reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi. Împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves până la finalul acestui sezon, Ianis Hagi va reveni la vară în Scoţia, după ce împrumutul la formaţia din La Liga se va încheia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura la Alaves nu a fost pe măsura aşteptărilor lui Haig, care nu a reuşit să se impună la formaţia din Spania.

Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”

După ce Ianis Hagi a anunţat că se va întoarce la Rangers la vară, după EURO 2024, scoţienii au reacţionat şi consideră că Ianis Hagi poate fi un om extrem de important pentru Clement sezonul viitor:

„Ianis Hagi poate să fie omul de bază al lui Clement (n.r. antrenorul celor de la Rangers). Ceea ce este impresionant, însă, este modul în care continuă să fie un atu pentru țara sa.

Intrat de pe banca de rezerve în meciul amical contra Columbiei, Ianis Hagi a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a reduce din diferență.

Reclamă

Transferul său de 4 milioane de lire sterline rămâne una dintre cele mai valoroase mutări ale lui Rangers. Ianis Hagi nu ar trebui să fie vândut.

Sezonul viitor, Hagi o să întărească atacul cu siguranță. Faptul că poate folosi ambele picioare înseamnă că se simte la fel de confortabil în interior, ceea ce îi eliberează mai mult spațiu.

Fiecare jucător are prețul său, dar, Rangers nu ar trebui să se grăbească să vândă un jucător care are atât calitatea, cât și ritmul de lucru pe care Hagi îl aduce unei echipe”, au scris scoţienii de la rangersnews.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor

Ianis Hagi a făcut anunţul legat de viitorul său, după Columbia – România 3-2, meci transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY! La vară, jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro va reveni la Rangers.

Împrumutul lui Ianis la Alaves va expira la finalul sezonului şi bascii nu au clauza obligatorie de cumpărare. Hagi va reveni pe Ibrox, unde speră să rămână în stagiunea viitoare. Până atunci, fiul lui Gică Hagi vrea să prindă cât mai multe minute la Alaves, pentru a putea juca la EURO 2024.

„Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situaţii în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai şansa să o arăţi. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.

La vară, cum a spus şi tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am şi Campionatul European. Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și