Închide meniul

„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2024, 22:52

Reclamă
„Trebuie s-o spun! Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Fatih Terim, în timpul unui meci/ Profimedia

Fatih Terim a transmis un mesaj categoric, după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. „Împăratul” a transmis că jocul echipei sale a fost unul extrem de modest, mai ales în prima repriză. Acesta i-a felicitat pe cei de la PAOK, după ce au urcat pe primul loc în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a învins-o pe Panathinaikos cu scorul de 4-1, într-un meci care a fost live în AntenaPLAY. Trupa lui Răzvan Lucescu are nevoie de victorie în ultima etapă, pentru a deveni campioana Greciei.

Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Fatih Terim a tras concluziile, după înfrângerea suferită în derby-ul cu PAOK. Acesta a subliniat că golurile primite de echipa sa au fost rezultatul unor greşeli individuale comise de anumiţi jucători.
„Împăratul” nu a găsit explicaţii pentru scorul umilitor înregistrat de Panathinaikos, mărturisind că la finalul sezonului, va avea multe lucruri de spus către conducere.

„N-ar trebui să îl privim ca pe un meci terminat 4-1. Îi felicit pe cei de la PAOK. Cât despre meci, va trebui să discutăm câteva lucruri între noi. Acum ne așteaptă meciul cu Olympiakos.

Am dat gol prea târziu, iar în prima repriză n-am fost buni. Am făcut câteva lucruri bune, dar am luat goluri pe greșeli individuale. Trebuie s-o spun, am avut o reacție târzie.

Reclamă
Reclamă 4

Nu există nicio explicație câtă vreme am pierdut. Avem meci cu Olympiakos și finala Cupei cu Aris. După ce se termină sezonul, voi avea multe de spus către cei de la Panathinaikos”, a declarat Fatih Terim, citat de digisport.ro.

PAOK va avea ocazie să devină campioana Greciei duminică, de la ora 20:00. Partida decisivă cu Aris va fi live, exclusiv în AntenaPLAY şi în format live video, pe AS.ro.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos

Răzvan Lucescu a oferit prima reacţie, după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos a lui PAOK! Echipa antrenată de tehnicianul român are nevoie de victorie în ultima etapă a sezonului, pentru a deveni campioana Greciei. După meciul cu Panathinaikos, Lucescu Jr s-a declarat extrem de bucuros de rezultatul înregistrat de echipa sa.

Reclamă

Cred că toate meciurile au avut aceeaşi presiune şi intensitate, acelaşi joc dificil. Azi am simţit că trebuie să închidem meciul mai repede. Aşa cum am vrut şi cu Olympiacos şi AEK, când eram în avantaj.

Dacă-mi aduc aminte de istorie, am spus-o de multe ori, am pornit de la minus şi nimeni nu ne-a dat nicio şansă, deci există răzbunare. Pas cu pas, am ajuns în această poziţie. Astăzi, ne-am asgirat locul secund şi am ajuns la opt participări în cupele europene.

Pentru a menţine echilibrul, pentru a pregăti meciul, toţi trebuie să rămânem umili şi concentraţi. Sunt mândru de sezonul pe care l-am făcut, puteţi vedea şi ce s-a întâmpla în exterior”, a declarat Răzvan Lucescu, conform sport24.gr.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și