Închide meniul

Fostul jucător de la Dinamo, dorit cu insistenţă la Barcelona! E ţinta numărul unu a lui Xavi: „Îl vrea de îndată!”

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 19:53

Reclamă
Fostul jucător de la Dinamo, dorit cu insistenţă la Barcelona! E ţinta numărul unu a lui Xavi: „Îl vrea de îndată!

Fostul jucător de la Dinamo, dorit cu insistenţă la Barcelona! E ţinta numărul unu a lui Xavi

Aleix Garcia, în timpul unui meci la Girona/ Profimedia

Fostul jucător de la Dinamo este dorit cu insistenţă la Barcelona! Aleix Garcia, mijlocaşul care în prezent face senzaţie la Girona, este ţinta numărul unu a lui Xavi, în perioada de mercato care va începe de 1 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garica s-a transferat la Dinamo, imediat după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero. Doar trei luni a petrecut spaniolul în Ştefan cel Mare, ajungând în 2021 la Girona, revelaţia acestui sezon de La Liga.

Fostul jucător de la Dinamo, dorit cu insistenţă la Barcelona

Conform unui jurnalist spaniol, apropiat de clubul catalan, Aleix Garcia este ţinta lui Xavi în această iarnă. Mijlocaşul a impresionat prin evoluţiile sale, şi poate ajunge pe Camp Nou.

Barcelona încearcă să-l transfere cât mai repede pe Alexi Garcia, fiind dispusă să cedeze şi un jucător la schimb, plus o sumă de bani, pentru a obţine semnătura jucătorului spaniol.

„Aleix Garcia este prioritatea Barcelonei în mercato de iarnă. Clubul caută o formulă prin care să-l transfere imediat. Jucătorul îl încântă pe Xavi, celor de la Barcelona le-au plăcut foarte mult cuvintele lui”, anunţă jurnalistul spaniol.

Reclamă

Recent, Aleix Garcia a avut o declaraţie de dragoste pentru Barcelona. Mijlocaşul de 26 de ani a mărturisit că visul său este să evoloueze pentru formaţia catalană, fiind echipa pe care o iubeşte de când era copil.

Şi Xavi s-a declarat încântat de Aleix Garcia, fiind de părere că mijlocaşul are calitatea necesară pentru a juca la Barcelona: „E un fotbalist care-mi place. Face un sezon excelent. Are multă calitate tehnică și are nivelul necesar pentru a fi aici, pentru a juca la Barcelona”, a declarat Xavi.

Aleix Garcia, dezvăluiri despre perioada petrecută la Dinamo

În tricoul „câinilor”, Garcia a evoluat doar de 8 ori. Perioada petrecută la Dinamo a reprezentat cel mai greu moment al carierei sale, iar fostul fotbalist care a fost legitimat la Manchester City a dezvăluit că a lucrat cu psihologii de la Villarreal în toată această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost în vestiare precum cel al lui City, acolo unde toată lumea este un star. Apoi eşti împrumutat la echipe la care nu ai vrea să ajungi, dar pentru că ai contract cu City îţi spui că te vei întoarce.

Când am ajuns în România mi-am deschis ochii. Am lucrat cu psihologii pe care i-am avut şi la Villarreal. Dinamo este echipa la care am atins cel mai slab nivel. Am avut noroc că Eibar mi-a oferit o şansă şi echipele din prima ligă m-au văzut.

Ştiam că trebuie să îmbunătăţesc multe lucruri din punct de vedere mental. Sunt convins că revenirea la Girona a fost bună pentru mine. Michel (n.r. antrenorul lui Girona) mi-a oferit o oportunitate pe care nu o să o uit niciodată. Acea încredere care m-a maturizat ca fotbalist”, a declarat Aleix Garcia, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și