Închide meniul

Alexandru Mitriţă, dezvăluire fabuloasă: „Am ales să vin la Craiova decât să joc un an cu Messi!” De ce l-a refuzat pe Beckham

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 ianuarie 2024, 23:03

Reclamă
Alexandru Mitriţă, dezvăluire fabuloasă: „Am ales să vin la Craiova decât să joc un an cu Messi! De ce l-a refuzat pe Beckham

Alexandru Mitriţă, dezvăluire fabuloasă despre refuzul de a fi coleg cu Lionel Messi

Alexandru Mitriță, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Alexandru Mitriţă a făcut o dezvăluire fabuloasă despre refuzul de a fi coleg cu Lionel Messi. Actualul jucător al Universităţii Craiova a spus că a refuzat în vară o ofertă de la Inter Miami, echipă la care joacă Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a făcut o alegere incredibilă şi a preferat să revină la Universitatea Craiova, decât să accepte oferta de la Inter Miami.

Alexandru Mitriţă, dezvăluire fabuloasă despre refuzul de a fi coleg cu Lionel Messi

Nu vreau să mai vorbesc. Au fost oferte. Și de la această echipă, dar am spus că am venit cu sufletul acasă. Am vise la Craiova și eu sper să le realizez. Am luat-o ca pe o provocare și sper să o duc până la capăt.

Nu vreau să mai vorbesc. Au fost oferte. Și de la această echipă, dar am spus că am venit cu sufletul acasă. Am vise la Craiova și eu sper să le realizez. Am luat-o ca pe o provocare și sper să o duc până la capăt. Corect. Pentru mine, da! (n.r. – dacă a fost mai important să revină la Craiova decât să fie coleg cu Messi). Sunt din Craiova, născut și crescut în Craiova. Pentru mine e acasă și această echipă în inima mea„, a spus Alexandru Mitriţă pentru fanatik.ro.

Alexandru Mitriţă, ofertat să plece de la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a fost ofertat să plece de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a făcut anunţul şi a dezvăluit că o echipă din Golf „a pus banii pe masă” pentru mijlocaşul oltenilor. Patronul trupei din Bănie a transmis clar că MJitriţă nu va pleca de la echipa sa.

Reclamă

Alexandru Mitriţă a revenit la Universitatea Craiova în vară, după ce şi-a încheiat contractul cu New York City.

Mihai Rotaru a dezvăluit că a existat o ofertă pentru Alexandru Mitriţă şi în prima săptămână după ce acesta a revenit în Bănie. O formaţie din Golf era interesată de serviciile mijlocaşului, şi era dispus să-i ofere şi un salariu foarte bun.

De asemenea, Rotaru a mai dezvăluit că şi în ultima vreme, a primit oferte pe numele lui Alexandru Mitriţă, însă nu se pune problema ca acesta să plece de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Există ofertă pentru Mitriță, dar e deja de o lună. În acest moment nu se pune problema. E foarte ciudat. Pentru Mitriță am avut ofertă în prima săptămână după ce a semnat și i-am spus: ‘Alexandre, ne facem de râs, nu ai cum!’. Oferta a fost înainte să vină în cantonament, ca să zic așa.

Da, oferta era din Golf, de la saudiți. Am avut ofertă imediat, banii pe masă, iar pentru el un salariu foarte bun. El a făcut spectacol la arabi. Țineți minte golurile cu ‘Allah, Allah, Allah’. Are o cotă foarte bună, nu va avea niciodată probleme să meargă în Arabia Saudită.

Mitriță are contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova. Are și clauză de reziliere, dar nu e vorba de clauză. Dacă voia să plece, pleca din prima săptămână, dar nu s-a pus problema. El a venit la Universitatea Craiova să lase ceva în spate”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și