Închide meniul

Andrei Nicolescu dă vina pe fanii CSA Steaua după ce a ajuns la Poliţie, iar Dinamo ar putea juca acasă doar fără spectatori!

Publicat: 20 martie 2024, 20:27

Reclamă
Andrei Nicolescu dă vina pe fanii CSA Steaua după ce a ajuns la Poliţie, iar Dinamo ar putea juca acasă doar fără spectatori!

Andrei Nicolescu dă vina pe fanii CSA Steaua după ce a ajuns la Poliţie, iar Dinamo ar putea juca acasă doar fără spectatori!

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu dă vina pe fanii CSA Steaua, după scandalul în care e implicat clubul. Administratorul special al lui Dinamo a anunţat măsuri dure pentru ca incidente ca cele de la meciul cu UTA să nu se mai repete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că a dat o declaraţie la Poliţie, după incidentele de la meciul Dinamo – UTA.

Andrei Nicolescu dă vina pe fanii CSA Steaua după ce a ajuns la Poliţie, iar Dinamo ar putea juca acasă doar fără spectatori!

(n.r.: Aţi ajuns şi dumneavoastră la Poliţie) Noi nu ştim prea multe. Am fost şi am dat o declaraţie, noi, în calitate de club, şi atât. Mai departe, tot ce s-a întâmplat astăzi, nu avem prea multe informaţii.

(n.r.: De ce aţi fost la poliţie?) Pentru că s-a creat un prejudiciu şi noi am fost clubul organizator.

Dacă nu am fi făcut asta, probabil am fi fost văzuţi altfel de organele de anchetă. Pe de altă parte, am fi avut probleme în legătură cu prejudiciul clubului având în vedere că suntem în insolvenţă.

Reclamă

Trebuie să fim atenţi la tot ce se întâmplă.

(n.r.: Dacă sunt vinovaţi, vă îndreptaţi împotriva lor?) Vom vedea de la caz la caz, nu ştim nici noi prea multe detalii.

(n.r.: Vă veţi întoarce împotriva suporterilor?) De la caz la caz. E o chestiune de provocare, care trebuie argumentată şi dovedită.

Reclamă 4 / 0/3

Noi am declarat şi clubul, că el este cel mai important, că avem toleranţă 0 în ceea ce priveşte acte de huliganism. Că ne vom îndrepta împotriva unor suporteri, este una, pe de altă parte trebuie să ne asigurăm că astfel de evenimente nu se vor mai întâmpla niciodată.

„Vom face scanări ca la aeroport, dacă este cazul”

Am luat legătura cu o firmă specializată, să facem scanări. Vom face scanări ca la aeroport, dacă este cazul.

(n.r.: despre suspendarea de 4 meciuri) Când am spus că eu cred că autorul moral este Ministerul Apărării şi clubul CSA, lumea a râs. Toată această situaţie este generată de frustrarea unor suporteri care nu pot să îşi susţină echipa în evenimente de acest fel.

(n.r.: 4 meciuri vi se pare ok dacă veţi lua suspendare?) Nu, normal că nu ni se pare, clubul nu ar trebui să sufere pentru aşa ceva.

(n.r.: Vă mai primesc pe Arcul de Triumf?) Da, cu siguranţă, nu avem vreo problemă cu privire la Arcul de Triumf”, a declarat Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Suporterii lui Dinamo şi CSA Steaua, „săltaţi” de mascaţi! Motivul pentru care au fost duşi la audieri

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua au fost „săltaţi” de mascaţi astăzi. Totul după scandalul uluitor de la partida „câinilor” cu UTA, partidă în care fanii echipelor rivale din Bucureşti s-au bătut chiar pe teren.

Conform surselor AntenaSport, mascaţii au bătut la uşile mai multor suporteri de la Dinamo şi CSA Steaua. Aceştia au fost duşi la audieri.

Reclamă

Suporterii de la Dinamo şi CSA Steaua sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.

În primul meci din play-out, Dinamo a primit vizita celor de la UTA. Au fost scene incredibile înaintea partidei, deoarece şi-au făcut apariţia şi fanii celor de la CSA Steaua, pentru a o susţine pe formaţia lui Mircea Rednic.

Startul partidei a fost amânat cu zece minute, din cauza scandalului dintre suporteri. Fanii au folosit materiale pirotehnice chiar pe teren.

Dinamo riscă să nu mai joace niciunul dintre meciurile de acasă rămase de disputat în play-out cu spectatori în tribune.

Scandal uriaş înainte de Dinamo – UTA

Imagini halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii s-au bătut pe teren şi au aruncat cu torţe. Meciul a început cu 10 minute întârziere.

Scandal uriaş chiar pe teren, înainte de Dinamo – UTA. Ultraşii celor de la CSA Steaua s-au bătut cu rivalii lor chiar pe gazonul stadionului Arcul de Triumf.

Scenele halucinante s-au produs chiar înainte ca meciul să înceapă. Dinamoviştii şi ultraşii celor de la CSA Steaua şi-au împărţit pumni şi picioare. Ultraşii stelişti au venit la meci pentru a-i susţine pe arădeni.

Elias Bucurică i-a înjurat pe jurnaliştii prezenţi la meci, dar şi un mesaj jignitor la adresa fanilor veniţi de la Arad.

„Țăranilor, ați ajuns la București?!”, le-a strigat Elias Bucurică fanilor celor de la UTA, conform gsp.ro. La meci au ajuns şi ultraşii care susţin CSA Steaua. Aceştia sunt înfrăţiţi cu fanii celor de la UTA. Jandarmii au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze şi au dat cu gaze lacrimogene.

Pe drumul spre Bucureşti, ultraşii de la UTA au avut un conflict violent cu fanii de la Universitatea Cluj. Incidentul şocant a fost confirmat de Jandarmerie.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și