Închide meniul

„Au probleme!” Florentin Petre, cu gândul doar la victorie înainte de Rapid – Dinamo! Detaliul care ar putea face diferenţa

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 18:12

Reclamă
„Au probleme! Florentin Petre, cu gândul doar la victorie înainte de Rapid – Dinamo! Detaliul care ar putea face diferenţa

Florentin Petre, cu gândul doar la victorie înainte de Rapid - Dinamo

Florentin Petre, la finalul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Florentin Petre este cu gândul doar la victorie, înainte de derby-ul Rapid – Dinamo. Secundul lui Zeljko Kopic a transmis că giuleştenii se confruntă cu probleme, în startul acestui sezon, fapt de care ar putea profita „câinii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va deplasa pe terenul rivalei Rapid, pentru confruntarea din etapa a şasea a Ligii 1. Duelul se va disputa azi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Florentin Petre, cu gândul doar la victorie înainte de Rapid – Dinamo

Florentin Petre a transmis că detaliul care ar putea face diferenţa în derby ar putea fi reprezentat de sistemul celor de la Rapid. Acesta a subliniat că giuleştenii au probleme în acest start de sezon tocmai din cauza noului sistem impus de Neil Lennon, cu trei fundaşi centrali.

Fosta glorie din Ştefan cel Mare a transmis că Dinamo va aborda duelul cu Rapid doar cu gândul la victorie.

„Ţinând cont de ce lot are Rapid în momentul de faţă individual vorbind au o calitate foarte bună, într-adevăr au fost nişte probleme de început, în care nu şi-au găsit sistemul. Sistemul pe care îl are Rapid trebuie să ai şi jucătorii care să îţi ofere posibilitatea asta să joci sistemul cu 3 sau 5 pe linia defensivă.

Reclamă
Reclamă 4

În meciul cu CFR au jucat foarte bine. Rapid joacă fotbal, pe mine asta m-a încântat, au jucători de calitate, care fac diferenţa, sper că la acest joc să nu atingă o formă foarte bună, să ne pună probleme. Noi oricum mergem la victorie acolo.

Cel mai bun jucător al lui Dinamo care ar putea să decida derby-ul ar fi echipa, toata echipa pentru că atunci când suntem uniţi, când sistemul pe care îl jucăm, grupul pe care l-am format este conectat la tot ceea ce se cere la antrenamente, nu cred că avem probeleme”, a declarat Florentin Petre, conform orangesport.ro.

Cătălin Cîrjan, reacţie tranşantă înainte de Rapid – Dinamo

Cătălin Cîrjan a oferit o reacţie tranşantă, înainte de derby-ul Rapid – Dinamo, din etapa a şasea a Ligii 1. Mijlocaşul a transmis un mesaj dur, înaintea duelului cu fosta sa echipă.

Reclamă

„Am fost și în tabăra cealaltă, dar nu am jucat în niciun derby. Pentru mine va fi primul derby, sunt pregătit sută la sută și sper să luăm trei puncte. Ne pregătim ca la fiecare meci, vrem să dăm tot ce avem mai bun, cu siguranță va fi altceva pentru că este un derby.

Toate derby-urile sunt trăite la intensitate maximă, va fi o atmosferă incendiară, dar suntem pregătiți. Denis este un jucător foarte important, este căpitanul nostru, ne va lipsi, dar avem jucători de calitate, avem o echipă foarte bună și sunt sigur că oricine va intra va face față și va juca bine.

Nu e o dorință mai mare decât la celelalte meciuri, la fiecare meci îmi doresc să marchez. Toată lumea zice că îmi doresc mai mult cu Rapid, că aș avea ceva de demonstrat, după părerea mea, nu am nimic de demonstrat, știu ce jucător sunt, așa a fost să fie, ei nu m-au apreciat la valoarea mea, nu am jucat acolo, am venit la Dinamo, îmi trăiesc visul și mă bucur de fotbal”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform sport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:53

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

18:51

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga

18:30

LIVE SCOREChelsea – Manchester City 0-1. Gol Erling Haaland! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

18:29

„Aşa face Petrescu, trei pe post!” Gică Hagi, anunţ despre o nouă revenire la Farul: „Vrem minunea, să-i resuscităm!”

18:02

Cum l-a depășit Albion Rrahmani pe Nicolae Stanciu încă din prima zi la Sparta Praga! A intrat în istoria noului club

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și