Închide meniul

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj după înfrângerea cu Sepsi: „Parcurs de echipă de retrogradare”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 decembrie 2023, 0:03

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj după înfrângerea cu Sepsi: Parcurs de echipă de retrogradare”

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj după înfrângerea cu Sepsi. Mesajul transmis de fostul internațional.

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj după înfrângerea cu Sepsi. Fostul internațional a vorbit despre partida din etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de la Sf. Gheorghe a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro și s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea echipei din Covasna.

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj după înfrângerea cu Sepsi. Ce a remarcat fostul internațional

După meci, Basarab Panduru a spus că, în opinia sa, CFR Cluj arată ca o echipă care se bate pentru a se salva de la retrogradare, nu ca o formație care se luptă pentru câștigarea titlului de campioană.

De asemenea, fostul internațional a menționat și faptul că în lotul clujenilor există anumiți jucători care nu mai dau randament și l-a dat ca și exemplu pe Ciprian Deac.

„Nu mi se pare o surpriză. Mi se pare o surpriză doar că pierzi după ce conduci. CFR e o echipă care nu bate pe nimeni, a câștigat un singur meci din ultimele 11 jucate. Ăsta e parcurs de echipă de retrogradare, teoretic, nu de campioană.

Reclamă

Jucase bine la Craiova, dar nu marcase. Jucatul ăsta bine… de când a venit Mandorlini, toată lumea zicea că ce bine joacă, că Petrescu nu juca. Băi, nu vă grăbiți, nu știu ce conta pentru CFR mai mult. Ăsta e jucat bine?!

La 1-0 a urmărit să întărească mijlocul terenului și să îi prindă pe contraatac. Dar cu cine? Deac nu mai poate. Dar nu mai poate pentru că nici nu joacă meci de meci. Dacă juca așa puțin și anii trecuți, probabil se lăsa”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Andrea Mandorlini nu concepe să fie dat afară de la CFR Cluj, după meciul cu Sepsi

La finalul partidei, tehnicianul de la CFR Cluj s-a declarat nemulțumit de rezultat, având în vedere faptul că elevii săi s-au aflat, pentru o parte bună a duelului, la conducerea partidei. A vorbit și despre o posibilă demisie, având în vedere faptul că echipa pe care o pregătește nu a mai câștigat niciun meci din luna octombrie.

Reclamă 4 / 0/3

„Este greu de explicat, e greu de vorbit după acest meci. Am avut şansa de a face 2-0. Am suferit puţin, am condus cu 1-0, dar am făcut două greşeli şi am pierdut. Trebuie să ne îmbunătăţim compartimentul ofensiv pentru că golurile noastre sunt marcate de mijlocaşii centrali. 

Am făcut multe greşeli în atac când puteam face 2-0. Consider că sunt un antrenor inteligent. De ce să fiu demis? Cine spune că rezultatele au fost proaste? Tu? Acum suntem foarte dezamăgiţi de acest rezultat, dar contează foarte mult următorul meci cu U Cluj”, a spus Andrea Mandorlini

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și