Închide meniul

Fostul antrenor de la FCSB a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Botoşani! Valeriu Iftime a confirmat totul

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 16:33

Reclamă
Fostul antrenor de la FCSB a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Botoşani! Valeriu Iftime a confirmat totul

Fostul antrenor de la FCSB a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Botoşani

Valeriu Iftime, în tribune în timpul unui meci/ Hepta

Fostul antrenor de la FCSB, Bogdan Andone, a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Botoşani. Valeriu Iftime a confirmat totul şi are mare încredere în tehnicianu de 48 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone a preluat-o pe Botoşani, echipă rămasă fără antrenor după demisia lui Dan Alexa. Fostul antrenor de la FCSB va avea o misiune dificilă pe banca moldovenilor, încercând să salveze echipa de la retrogradare.

Fostul antrenor de la FCSB a revenit în Liga 1 şi a semnat cu Botoşani

Valeriu Iftime a dezvăluit că a bătut palma cu Botoşani. Patronul moldovenilor a declarat că tehnicianul va începe pregătirea la echipa sa din 2024, după ce lotul se va reuni.

De asemenea, Iftime a mai dezvăluit că vor exista şi transferuri în această perioadă de mercato, dat fiind faptul că echipa este codaşa Ligii 1.

„Am discutat cu multe persoane, iar Bogdan Andone este antrenorul care va începe pregătirea cu echipa în 2024. Sper că am făcut alegerea cea mai bună la momentul în care ne aflăm. Are destulă experiență și toți cei cu care am vorbit mi-au spus lucruri încurajatoare despre dânsul.

Reclamă

Situația la echipă ne obligă să facem și niște mutări în lot, dar deocamdată nu are sens să discutăm despre nume, chiar dacă, e adevărat, trebuie să ne mișcăm repede.

Legat de Pius (n.r. despre care s-a scris că este deja cedat pentru 200.000 de euro), situația încă nu este clară. Are ceva propuneri din Portugalia și din Belgia, dar deocamdată nu este nimic finalizat. La cum se prezintă lucrurile în acest moment, el este jucătorul nostru”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon, Eduard Florescu, s-a năpustit asupra colegilor săi. El i-a acuzat pe aceştia că s-au dat accidentaţi după meciul cu Dinamo pentru a nu evolua cu Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

”E ca și cum am fi câștigat campionatul, așa mă simt. Ne bucurăm, a venit Moș Crăciun mai devreme, îl așteptam de mult timp. I-am scris și lui Moș Niculae și tot așa, n-a venit. Acum a venit Moș Crăciun mai repede. Suntem fericiți că lăsăm o impresie bună.
Nu știu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Au lipsit câțiva.

Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează, de fapt. Sunt niște lași. Au venit după meciul cu Dinamo niște accidentări, așa… Peste noapte, așa. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, și le-a dat câte una în genunchi”, a declarat Eduard Florescu pentru digisport.ro după ce a înscris o dublă în meciul Oţelul – FC Botoşani 0-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și