Închide meniul

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 22:48

Reclamă
Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova!

Bernd Storck / Profimedia

Iată ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Antrenorul covăsnenilor, Bernd Storck, a explicat totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul duelului cu Universitatea Craiova, Bernd Storck a dezvăluit că i-a exclus din lot pe Varga și Kecskes, din cauza unei întârzieri a acestora.

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova!

După meci, antrenorul echipei din Covasna a dezvăluit că cei doi au fost pedepsiți doar pentru partida cu Universitatea Craiova și că, de luni, aceștia vor fi chemați la echipă.

De asemenea, acesta a vorbit și despre înfrângerea cu echipa lui Costel Gâlcă și a transmis faptul că elevii săi au făcut un meci bun.

„E păcat, am făcut un meci bun, dar când nu marchezi nu câştigi. Universitatea are calitate în ofensivă, are jucători buni şi fac diferenţa. În a doua repriză nu am fost consecvenţi şi e păcat. În ultimele 15 minute am fost buni în prima repriză, în a doua repriză am încercat. Am dominat, am riscat, am avut şi ghinion. Am avut şanse şi nu am marcat. Mitriţă a fost foarte bun azi, e un jucător-cheie şi al doilea gol a fost de mare clasă.

Reclamă
Reclamă 4

Am jucat contra unui oponent puternic, cu jucători buni de pe bancă şi după 60 de minute unii dintre jucătorii mei au fost obosiţi. Nu am marcat şi e o problemă, e singurul aspect negativ. Nu e uşor să găseşti jucători, trebuie să aibă un nivel bun.

Jucătorii pedepsiţi au fost pedepsiţi doar pentru acest meci, se vor întoarce la antrenament. Discutăm cu ei mâine dimineaţă şi sperăm să se întoarcă”, a declarat Bernd Storck, după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2.

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Sepsi i-a exclus din lot pe Kevin Varga și pe Akos Kecskes din motive disciplinare. Bernd Storck a luat această decizie radicală pentru că cei doi ar fi întârziat „în cadrul grupului”.

Reclamă

„Această măsură cu Kevin Varga, din nefericire, a fost luată din motive disciplinare şi a fost nevoie de ea. A întârziat în cadrul grupului, nu a ajuns la timp. Avem reguli, toată lumea le respectă, iar din această cauză l-am scos din lot.

(n.r. – Akos Kecskes?). La fel, din păcate. Nu glumesc, nu. Nu avem mulţi jucători pe bancă azi, dar asta e viaţa, susţin regulile, toatălumea trebuie să le respecte şi îmi menţin deciziile.

Va fi interesant cine va fi mai puternică în acest meci, iar Universitatea Craiova este o echipă puternică şi trebuie să-i controlăm. Mitriţă e un jucător-cheie, e un jucător de top, rotesc mult jucătorii în ofensivă, dar avem metodele noastre”, a declarat Bernd Storck, potrivit orangesport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 12 aug.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu

0:27 12 aug.

„Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB

0:12 12 aug.

Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”

23:54

CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0! Louis Munteanu a făcut spectacol! Dan Petrescu, eliminat în prima repriză

23:12

FotoDan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

22:48

UPDATELouis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 „E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie 5 Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!” 6 “Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz
Citește și