Închide meniul

Cristi Balaj şi-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Am vorbit 38 de minute la telefon! Îi dau dreptate!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 10:55

Cristi Balaj şi-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe Gigi Becali: „Am vorbit 38 de minute la telefon! Îi dau dreptate!

Cristi Balaj şi-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe Gigi Becali

Cristi Balaj şi Gigi Becali/ Colaj Hepta

Cristi Balaj şi-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe Gigi Becali. Preşedintele celor de la CFR Cluj a dezvăluit că a purtat o discuţie telefonică cu patronul de la FCSB, prin care şi-a prezentat scuzele, ca urmare a atacului devastator lansat cu o zi în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre Cristi Balaj şi Gigi Becali a început după ce fostul arbitru a oferit declaraţii despre procesul câştigat de milionarul din Pipera la CEDO. De asemenea, Balaj i-a amintit lui Becali şi de umilinţa trăită de FCSB cu Silkeborg, în grupele Conference League.

Cristi Balaj şi-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe Gigi Becali

Cristi Balaj şi Gigi Becali au dat-o „la pace” şi au ajuns la o înţelegere, după războiul public purtat. Fostul arbitru a dezvăluit că înaintea meciului dintre CFR Cluj şi Dinamo, a purtat o discuţie telefonică cu patronul de la FCSB, discuţie care a durat mai bine de jumătate de oră.

În urma acestei discuţii, cei doi s-au împăcat, Cristi Balaj recunoscând faptul că a fost mult prea dur în declaraţii.

„Înainte să vin la stadion am vorbit aproximativ 38 de minute, la telefon, cu Gigi Becali. Am avut o discuție mai mult decât frumoasă și mi-a explicat argumentele. Îi dau dreptate. Clar am căzut într-o capcană a jurnaliștilor, n-am fost atent și m-am trezit într-un subiect care nu mă privea, motiv pentru care îmi cer scuze.

Reclamă

Pentru că e important să recunoști atunci când greșești și mi-a plăcut, repet, dialogul pe care l-am avut. Am apreciat onestitatea, cuvintele care mi le-a adresat și mă simt obligat ca să prezint aceste scuze”, a declarat Cristi Balaj, conform primasport.ro.

Iniţial, lucrul care l-a aprins pe Gigi Becali, a fost reprezentat de faptul că Cristi Balaj a declarat despre el că a „furat”, deşi a câştigat procesul la CEDO.

Procesul l-ai câștigat că a durat mai mult la instanță. Condamnarea trebuia să ți-o dea mai repede. Ea există, e corectă. Doar că a durat prea mult procesul și aici îi dăm și noi dreptate…După ce instanța a spus că ai furat, acum mai vrei să iei și alți bani de la statul român. Și îl prezentăm ca pe un erou și ca pe o victimă”, a fost declaraţia lui Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj. Oficialul de la FCSB l-a „înțepat” pe președintele de la CFR Cluj.

„MM” a spus, în stilul deja caracteristic, că fotbalul este greu de înțeles atunci când este analizat doar din perspectiva unui arbitru. De asemenea, Mihai Stoica a menționat faptul că nu a fost deranjat de declarațiile oficialului rival, chiar dacă l-a ironizat.

„Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru. Aşa poţi să vorbeşti multe.

Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și