Închide meniul

„Cu toată lumea ne luptăm la titlu!” Mihai Lixandru se aşteaptă la un sezon infernal pentru FCSB: „Toată lumea vrea să ne bată!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2024, 10:05

Reclamă
„Cu toată lumea ne luptăm la titlu! Mihai Lixandru se aşteaptă la un sezon infernal pentru FCSB: „Toată lumea vrea să ne bată!

Mihai Lixandru a "furat" de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă

Captură AntenaSport

Mihai Lixandru se aşteaptă la un sezon infernal pentru FCSB. Mijlocaşul campioanei a spus că lupta la titlu în sezonul viitor va fi una infernală, având în vedere că toate echipele s-au întărit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru şi-a impus şi un obiectiv personal. Vrea ca randamentul său să fie mai bun şi abia aşteaptă să îşi cunoască şi noi colegi. David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu sunt transferurile făcute de Gigi Becali până aczum.

Mihai Lixandru se aşteaptă la un sezon infernal pentru FCSB

”A fost o vacanță destul de lungă. Ne-am odihnit, ne-am încărcat bateriile și suntem pregătiți de un nou an. Un an important și un an cu foarte multe meciuri în preliminarii. Supercupă. Campionat. Multe meciuri. Sperăm să mergem mai departe cât mai mult în toate competițiile. La FCSB sunt mereu așteptări foarte mari. Nu 

Cu toată lumea ne luptăm la titlu. Toți vor să câștige împotriva noastră. E normal. CFR, Rapid, Craiova. Farul. Sunt echipele de anul trecut din play-off. Dar, nu se știe niciodată. Am văzut și alte echipe care s-au întărit, spre exemplu ”U” Cluj. (n.r. fețe noi la FCSB) Sperăm să ne ajute. Să fie sănătoși și să ne îndeplinim obiectivele împreună. Ne bucurăm și sperăm să avem un lot cât mai numeros și valoric.

Sper să am un sezon cât mai bun. Să fie o creștere de la an la an. Noi plecăm cu acest gând, suntem în preliminarii Champions League. În fotbal e posibil orice și o să dăm totul pentru asta. Avem un staff care o să ne pregătească foarte bine. Nu am griji. O să fim pregătiți atât fizic, cât și psihic. Încerc să mă pregătesc cât mai bine și să am un sezon cât mai bun. Sper să fiu sănătos și să am reușitele pe care mi le doresc eu”, a spus Mihai Lixandru la vizita medicală.

Reclamă
Reclamă 4

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Motivul incredibil pentru care Nana Antwi a lipsit

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Unul dintre absenţi a fost Nana Antwi. Fundaşul nu a ajuns în România pentru că a pierdut avionul. Fără cei 4 jucători de la EURO, jucătorii celor de la FCSB au revenit din vacanţă şi au făcut vizita medicală. la vizita medicală a fost prezent şi una dintre achiziţii, Daniel Popa.

Astfel, la vizita medicală au fost prezenţi: Udrea, Rădulescu, Creţu, Panţîru, Dawa, Haruş, Miculescu, Daniel Popa, Lixandru, Pandele, Chiricheş, Toma, Băluţă, Musi, Radaslavescu, David Popa, Denis Colibăîşanu, Matyas Laszlo, Ricardo Pădurariu, Malcom Edjouma, Baba Alhassan şi Luis Phelipe.

Cea mai recentă achiziţie a lui Gigi Becali, Marius Ştefănescu, a lipsit de la vizita medicală.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:39

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-2. Revenire spectaculoasă a ucrainenilor, după ce au fost conduşi! Shaparenko şi Yaremchuk au marcat

17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu din Spania sunt ACUM în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenamente

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și