Închide meniul

Cum arată clasamentul în play-off după Sepsi – CFR Cluj 1-1! Echipa lui Mutu poate ajunge la 10 puncte în spatele FCSB-ului!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 martie 2024, 22:42

Cum arată clasamentul în play-off după Sepsi – CFR Cluj 1-1! Echipa lui Mutu poate ajunge la 10 puncte în spatele FCSB-ului!

Cum arată clasamentul în play-off după Sepsi - CFR Cluj 1-1!

Mingea Ligii 1 / Profimedia Images

Sepsi – CFR Cluj 1-1 s-a jucat vineri. Echipa lui Adrian Mutu a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Iată cum arată clasamentul în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR e acum la 7 puncte în spatele liderului FCSB. „Roş-albaştrii” vor juca duminică, la Ovidiu, de la ora 21:00, cu Farul. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul în play-off după Sepsi – CFR Cluj 1-1!

Dacă echipa antrenată de Elias Charalambous va câştiga duelul de duminică împotriva Farului, va ajunge la 10 puncte în faţa CFR-ului.

Iată cum arată clasamentul în play-off după Sepsi – CFR Cluj 1-1:

Sepsi – CFR Cluj 1-1. Echipa lui Adrian Mutu se îndepărtează şi mai mult de titlu! „Briliantul” rămâne fără victorie în play-off

Sepsi – CFR Cluj 1-1 a fost în format live text pe AS.ro. După înfrângerea cu Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mutu a făcut un nou pas greşit.

CFR Cluj a început cu o înfrângere playoff-ul şi a ajuns la pe locul 4. Adrian Mutu nu a reuşit să câştige nici cu Sepsi, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Neluţu Varga a transmis după meciul cu echipa lui Rotaru că s-a aşteptat la cu totul altceva după venirea lui Adrian Mutu.

Reclamă

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu – Oroian, N. Păun, Kallaku, Fl. Ștefan – Ștefănescu, Debeljuh, K. Varga
Rezerve: D. Moldovan – Tănasă, Dumitrescu, Popsa, Oteliță, Aganovic, Alimi, Rondon, R. Varga, Safranko
Antrenor: Bernd Storck

CFR Cluj: Sava – Cr. Manea, Boben, Mogoş, Camora – Muhar, A. Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich – Cimpoesu, Abeid, Aussi, Al. Radu, R. Filip, Fica, Ciupei, Avounou, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

Arbitru: George Găman (Craiova) / A1: Ferencz Tunyogi (Zalău) / A2: Ciprian Danșa (Satu Mare) / Arbitru VAR: Claudiu Marcu (Constanța) / Arbitru AVAR: Andrei Constantinescu (București) / R1: Marius Omuț (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (București)

Reclamă 4 / 0/3

Şapte victorii, şase remize şi doar trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, clujenii s-au impus în cinci dintre cele 16 deplasări, iar de alte cinci ori au terminat la egalitate.

Sepsi OSK şi CFR Cluj s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 20 de ori, de două ori se impusese gruparea din Sf. Gheorghe, de 15 ori au câştigat oaspeţii din această rundă, iar alte trei partide se terminaseră la egalitate.

Adrian Mutu, sub presiune înainte de Sepsi – CFR Cluj

Neluţu Varga a declarat că CFR Cluj a avut ghinion în duelul cu oltenii lui Ivaylo Petev. El a mărturisit că nu se aştepta ca echipa lui să piardă partida. Patronul clujenilor a subliniat că nu îl condamnă pe Adrian Mutu pentru această înfrângere şi că nu se gândeşte să-l demită pe acesta.

Mai mult decât atât, Varga a declarat că Mutu este în grafic, deoarece obiectivul pe care i l-a setat este clasarea pe primele două locuri din Liga 1, la finalul sezonului.

„Normal că m-am așteptat la altceva. Nu mi-a displăcut jocul, dar nu mi-a plăcut că nu am câștigat. Dar am avut ghinion. Au fost 22 de ocazii. nu pot să îl condamn pe Mutu pentru înfrângere. Echipa a jucat.

Deocamdată este în grafic. Dacă face ce are de făcut, totul va merge bine. Nimic nu e terminat. Șansele să-și îndeplinească obiectivul sunt foarte mari.

(N.r. Care este obiectivul?) Minim locul 2. Obiectivul pe care l-am pus este minim locul 2, dar bineînțeles că vrem titlul. Anul acesta a fost un an de reconstrucție și nu am fost așa exigent, dar nu înseamnă că am lăsat garda jos. (N.r. Ce se întâmplă dacă nu-şi îndeplineşte obiectivul) Discutăm, reanalizăm”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și